2014-10-17 08:50:54
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
O Mίτσελ θύμισε στους παίκτες του τη σημασία της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη και ότι είναι σε πρώτο πλάνο συγκριτικά με τη Γιουβέντους, ενώ ζήτησε προσοχή για τις αντεπιθέσεις των Κρητικών.

Ο Ισπανός τεχνικός μεριμνεί διαρκώς ώστε να μην είναι σε... ησυχία οι παίκτες του. Η επιστροφή των διεθνών έδωσε τη δυνατότητα στον Μίτσελ για μία επιχείρηση εφαρμογής ενός μίνι... συναγερμού για τα επικείμενα ματς με Εργοτέλη, Γιουβέντους και Παναθηναϊκό. Πάνω απ' όλα προέχει ο αγώνας του Σαββάτου με τον ηρακλειώτικο σύλλογο στο Παγκρήτιο στάδιο. Είναι άλλωστε και το πρώτο χρονικά εκ των τριών.

«Για όλους εμάς υπάρχει πρώτα ο Εργοτέλης και μετά η Γιουβέντους», ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Δεν θέλω με τίποτα το μυαλό σας να είναι στο επόμενο ματς με την Γιουβέντους αλλά μόνο στον Εργοτέλη. Περιμένω από εσάς η σκέψη σας και όλη σας η συγκέντρωση να είναι στον Εργοτέλη. Να μην τον υποτιμήσουμε με τίποτα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να δώσουμε το 100%», υπογράμμισε στην συνέχεια ο Μίτσελ.


Ο Ισπανός τεχνικός επεδίωξε οι ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν και όσο πιο επαρκή εικόνα γίνεται για τον Εργοτέλη με μία σχετική ανάλυση. Έδωσε έμφαση στις αντεπιθέσεις των Κρητικών αλλά και στα προβλήματα που μπορούν να επιφέρουν στον αντίπαλο τα άκρα τους.

Πριν τον αγώνα με τους Ηρακλειώτες το πλάνο είναι να μιλήσει και πάλι στους ποδοσφαιριστές του, επιζητώντας να μην αποπροσανατολιστούν λόγω Γιουβέντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ