2014-10-17 10:48:18
Φωτογραφία για Δείτε τα ζώδια της Παρασκευής
ΚΡΙΟΣ Ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας και επιτρέψτε την επιστροφή όσων αποφάσισαν να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους και να φερθούν με πιο σωστό τρόπο σε σχέση με παλιότερα. Ότι έγινε έγινε και από τη στιγμή που αναγνωρίζουν τα λάθη τους κι έχουν τη διάθεση να τα διορθώσουν ,δεν υπάρχει λόγος να παραμένετε αμείλικτοι και να κρατάτε κακίες και να είστε σίγουροι ότι θα ανακουφιστείτε εσείς πρώτα απ όλους. Μια πρόσκληση από φιλικό σας πρόσωπο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι έξω απ τα καθιερωμένα, που θα σας γεμίσει με ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ Κατάλληλη μέρα για να κλείσετε κάποιες ανειλημμένες υποθέσεις που σας βασάνιζαν για αρκετό διάστημα και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα καταφέρετε να κερδίσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Προσέξτε ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που τους είναι πιο εύκολο να διακόψουν σχέσεις απ ότι εσείς, γιατί μελλοντικά θα τα χρειαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της τεχνολογίας, καθώς με τη σωστή χρήση του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να αυξήσετε θεαματικά το εισόδημά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ Πιθανόν να αναρωτηθείτε σήμερα κατά πόσο τελικά υπάρχει ειλικρινής αγάπη ή αν όλοι λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους και να νιώσετε μεγάλη απογοήτευση σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων. Μην τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή ίσως δεν έχετε γνωρίσει ακόμη το κατάλληλο άτομο, καθώς υπάρχουν κι εξαιρετικοί άνθρωποι με αγνά συναισθήματα, αρκεί να έχετε την τύχη να τους συναντήσετε. Μια σχετική ένταση που θα δημιουργηθεί στον τομέα της εργασίας, θα ξεπεραστεί ευτυχώς πολύ σύντομα, χάρη στο χιούμορ σας και την ευχάριστη διάθεση που θα έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα έχουν ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί η διάθεσή σας στα ουράνια και το μόνο που θα σκέφτεστε θα είναι πώς να το γιορτάσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Οργανώστε ένα γεύμα σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος που θα μπορέσετε να συνδυάσετε φαγητό και ποτό και αφεθείτε στις όμορφες στιγμές που βιώνετε, γιατί σας αξίζει! Μια συνάντηση με ένα καινούριο πρόσωπο, θα σας υπενθυμίσει πόσο όμορφα μπορεί να νιώθει κανείς όταν ερωτεύεται και θα σας κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. ΛΕΩΝ Κατάλληλη μέρα για να επιδιώξετε με κάθε τρόπο να χαλαρώσετε και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό που θα σας γεμίσει με φρεσκάδα κι αισιοδοξία. Αν σας έχουν πρήξει το τελευταίο διάστημα με τηλεφωνήματα, ώστε να σας πείσουν να δεσμευτείτε με συμβόλαια σχετικά με ασφάλειες και άλλου είδους παροχές, μη βιαστείτε να αποφασίσετε αν δεν ελέγξετε πρώτα κατά πόσο είναι φερέγγυοι, καθώς υπάρχουν και αρκετοί που το τελευταίο διάστημα, έχουν κάνει την απατεωνιά επάγγελμα..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα θετικά νέα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα έχουν ως αποτέλεσμα να αποκτήσετε επιτέλους λίγη αισιοδοξία και να πάψετε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, που το τελευταίο διάστημα μπορεί να ήταν κάτι σπάνιο για εσάς. Μια έκπληξη από την πλευρά του συντρόφου σας θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικοί είστε και καλό θα είναι να εκφράσετε κι εσείς από την πλευρά σας τα συναισθήματά σας, μια και οι συνθήκες θα είναι ιδανικές ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ Η επιρροή του Ήλιου θα σας προκαλέσει έναν καταιγισμό ιδεών που θα σας ανοίξουν εντελώς νέους ορίζοντες και θα σας πιάσει τεράστια ανυπομονησία να τις υλοποιήσετε. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική φάση που βρίσκεστε, καθώς έχετε όλες τις προοπτικές για να οδηγηθείτε σε καινούργιες κατευθύνσεις, που θα αλλάξουν τη ζωή σας ριζικά. Στον οικογενειακό τομέα, πιθανόν να αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες εξαιτίας ενός ατόμου που έχει εριστική διάθεση, αν όμως το προσπεράσετε και δεν δώσετε αφορμή ώστε να διαρκέσει, θα λήξει σύντομα χωρίς να έχετε ψυχικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η επικριτική στάση ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αγανακτήσει και θα σας γεμίσει με αμφιβολίες ακόμη και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην παρασύρεστε από λόγια που ξεστομίζονται εν βρασμώ και το κυριότερο, μην αφήνετε την αυτοεκτίμησή σας να πέσει, βασιζόμενοι στις ασταθείς κατηγορίες κάποιου μόνο και μόνο επειδή είχε τα νεύρα του… Επιδιώξτε να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα που σας νοιάζονται και σας εκτιμούν και προσπαθήστε να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να καταφέρετε να βγείτε από το τριπ της μιζέριας που έχετε μπει το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δυσκολεύει τη ζωή κι όλο αυτό έχει να κάνει με τη διάθεσή σας που ανεβοκατεβαίνει όλη την ώρα σαν ασανσέρ και δε σας αφήνει να χαλαρώσετε καθόλου. Μην προσπαθείτε να ερμηνεύσετε αυτό που νιώθετε, αφήστε το να ξεθυμάνει σταδιακά και κυρίως μην ψάχνετε για θύματα που θα ξεσπάσετε τη ζοχάδα σας πάνω τους… Οικονομικά μπορεί να μην είστε και στα καλύτερά σας, μπορείτε όμως άνετα να βρείτε έναν τρόπο να διασκεδάσετε παρέα με το σύντροφό σας, ακόμη και μέσα στο σπίτι, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα να μιζεριάσετε σκεπτόμενοι αυτά που θα θέλατε να κάνετε αλλά ίσως να μη μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα νιώσετε την ανάγκη για κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα είναι με ποιο τρόπο να τις υλοποιήσετε. Εκφράστε αυτήν την ανάγκη σας στο σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε κάποιες ιδέες που θα σας εξιτάρουν από κοινού. Αν είστε από αυτούς που ακολουθούν μια πολύ προσεγμένη διατροφή και προσπαθείτε να χάσετε κάποια κιλά, δώστε στον εαυτό σας και κάποιο μπόνους κάνοντας και καμιά ατασθαλία, γιατί ο οργανισμός σε περιόδους στέρησης κρατάει αποθέματα λίπους, με αποτέλεσμα να μη χάνετε ούτε γραμμάριο για αρκετές μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι πλανητικές επιρροές θα ενισχύσουν τον τομέα της επικοινωνίας και καθώς η υπευθυνότητά σας είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσουν και οι συνεργάτες σας αυτό το χάρισμά σας και θα ανέβετε ακόμη περισσότερο στην εκτίμησή τους. Για όσους είστε γονείς, αν το τελευταίο διάστημα και λόγω φόρτου εργασίας έχετε ξεχάσει να εκφράσετε την αγάπη σας στα παιδιά σας, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να το κάνετε, καθώς οι ευαισθησίες σας θα βγουν στην επιφάνεια και θα νιώσετε πραγματικά τυχεροί κι ευλογημένοι για την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΣ Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, πιθανόν να νιώσετε πως αν είχατε κάνει κάποιες διαφορετικές επιλογές στη ζωή σας, ίσως να ζούσατε μια πιο συναρπαστική ζωή απ αυτή που βιώνετε σήμερα. Μη βιάζεστε να πάρετε και πολύ στα σοβαρά αυτές σας τις σκέψεις, γιατί είναι σίγουρο πως μετά από λίγο θα αναρωτιέστε κι εσείς οι ίδιοι πως αμφισβητήσατε αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα… Και μια και αυτό το διάστημα μπορεί να είστε αρκετά επιρρεπείς σε κρυολογήματα κυρίως λόγω των εξαντλητικών ρυθμών σας, λίγη παραπάνω προσοχή σε θέματα υγείας, καθώς ο καιρός είναι αρκετά ύπουλος και μπορεί να την αρπάξετε χωρίς να το πάρετε καν χαμπάρι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ