2014-10-17 14:34:33
Φωτογραφία για Αγάπησε την Κρήτη και το πλήρωσε με τη ζωή του
Οι ονειρεμένες διακοπές στην Ελλάδα- που τόσο αγάπησαν- κατέληξαν σε μια ανείπωτη τραγωδία Ο λόγος για μια οικογένεια Γερμανών που πριν απο 7 χρόνια είδε το μπάνιο στην θάλασσα να καταλήγει σε εφιάλτη εξ αιτίας μιας εγκληματικής απροσεξίας που στοίχησε τη ζωή ενός Γερμανού γιατρού πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Πλέον η οικογένεια εξ αιτίας του τραγικού αυτού περιστατικού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη χώρα μας...

Για την υπόθεση αυτή στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων κάθισε ο ιδιοκτήτης επιχείρησης θαλάσσιων σπορ στα Μάλια που κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε το θάνατο του Γερμανού τουρίστα γιατρού ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το θαλάσσιο ΠΑΙΧΝΊΔΙ"μπανάνα".

Το θαλάσσιο σπορ εξελισσόταν πολύ κοντά στην ακτή και σύμφωνα με το κατηγορήτηριο ο κατηγορούμενος δεν είδε τον Γερμανό που κολυμπούσε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οτι προκάλεσε θάνατο του καθώς όπως είπε δεν αντιλήφθηκε κάτι τέτοιο. Ο ίδιος καταδικάστηκε και σε δευτερο βαθμό σε 2χρονια με τριετή αναστολή.

Σο δικαστήριο εμφανίστηκε σήμερα η συζυγος του Γερμανου που στην κατάθεση της ανέφερε ότι είχαν επιλέξει την Ελλάδα για τις διακοπές τους γιατί είχαν μεγάλη αγαπη για τη χώρα και την ιστορία της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ