2014-10-17 15:42:53
Φωτογραφία για Αυτό είναι το τραγικό λάθος του Mega με μια και η άνοδος του Λιάγκα...
Το φυσάει και δεν κρύωνει το Mega Τι εννοώ ; Όπως μας μετέφεραν στελέχη του καναλιού, κάποιοι μετάνιωσαν πολύ για την επιλογή της Χριστίνας Πολίτη. Μια Χριστίνα η οποία όταν έγραψα το όνομα της για πρώτη φορά, ότι έκλεισε στο Mega στη θέση της Καμπούρη έσπευσε να μου διαμαρτυρηθεί.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές λένε πως δεν «τους βγαίνει» και πως προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Η αλήθεια είναι πως η κοσμικιά είναι πολυ βαριά για το πρωινό αλλά και για το ύφος που θέλει ο Μάρκος στην εκπομπή.

Δεν τσαλακωνεται και όταν το κάνει είναι τόσο δήθεν και ψεύτικη. Άλλωστε η συνολική εικόνα της δεν είναι για να παίζει παιχνιδάκια με το κοινό στον αέρα.

Αλλά ούτε και οι ατάκες της ταιριάζουν με τον χαβαλέ του Μάρκου. Στο τέλος θα δείτε πως αυτός που δεν ήθελαν στο Mega, ο Κρητικός, θα τους βγεί στο γυαλί πολύ καλύτερα.

Εμ ας πρόσεχαν πριν την αντικαταστήσουν με τη Καμπούρη. Όσο για τα χθεσινά νούμερα; Την ανάσα του Λιάγκα φαίνεται να νιώθουν πλέον απο την τέταρτη μέρα στο Mega. H άνοδος του είναι σηματντική.Δεν θα γράψω και πάλι για τον λόγο ή την αιτία που γίνεται αυτό… Το έχω γράψει πολλές φορές.


Εκεί που θα μείνω ωστόσο είναι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και στα όπλα που φέρει για τις επόμενες μέρες, με τα προγράμματα του καναλιού (Dancing και άλλα) να ξεκινούν και το δίδυμο Λιάγκα Σκορδά να τρίβει τα χέρια του. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Η διαφορά πλεόν, απο χθές στα μονόλεπτα ήταν και κάτω απο δέκα μονάδες σε κάποια σημεία… σας τα έγραφα. Έτσι Μάρκο δεν βγαίνει η χρονιά… το νού σου!!!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ