2014-10-17 16:12:05
Φωτογραφία για Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)
Μπορεί μια γκριμάτσα να θεωρηθεί... "Play of the Night"; Και όμως η... επική αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη και το φιλί στον Οθέλο Χάντερ, ήταν η στιγμή που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το ματς με τη Βαλένθια!

Απέμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα για το φινάλε της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα τριών πόντων. Οι ερυθρόλευκοι ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν φάουλ για να μην εκτελέσει η Βαλένθια σουτ τριών πόντων και οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση. Ο Χάντερ, όμως, ολιγόρησε και ο Βασίλης Σπανούλης που... "κάλυψε" το λάθος, φλέρταρε με το αντιαθλητικό φάουλ που θα έβαζε ίσως τους ερυθρόλευκους σε περιπέτειες.

Αμέσως μόλις σταμάτησε τον Φαν Ρόσομ, ο "Kill Bill" γύρισε προς την αντίθετη κατεύθυνση και αγριοκοίταξε τον συμπαίκτη του. Μόλις, όμως, τον είδε να σηκώνεται από το παρκέ... εξουθενωμένος (ο Αμερικανός έπαιξε για πολλή ώρα παρά τις κράμπες που τον "γονάτισαν" και μάλιστα ήταν εξαιρετικός), άλλαξε αμέσως πρόσωπο, του χαμογέλασε με... νόημα, του έπιασε το κεφάλι και τον φίλησε!


Το γεγονός ότι ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, το ξέρουν και οι... πέτρες. Αυτή όμως η στιγμή, ήταν ίσως το highlight της βραδιάς!

Με το γήπεδο να έχει πάρει φωτιά, με το κοινό να διαμαρτύρεται σε τρομερά έντονο τόνο και με την πίεση να είναι πιο ασφυκτική από ποτέ, ο αρχηγός του Θρύλου παρέμεινε ψύχραιμος και ας είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του 2-3 φορές νωρίτερα στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το χαμόγελο προς τον Χάντερ, κάτι που πρέπει να τονίσουμε ότι γίνεται ΣΠΑΝΙΑ μέσα στο γήπεδο, αλλά και το ειλικρινές φιλί του σε εκείνον, ήταν το... "προχώρα, σε στηρίζω και σε υπερασπίζομαι" προς τον Αμερικανό σέντερ που δεν είχε καταφέρει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες μέχρι το χθεσινοβραδινό ματς.

Και όταν ο αρχηγός βάζει πλάτη, τότε όλοι μπορούν να αισθάνονται πιο άνετοι. Ειδικά αν κάποιος έχει παλέψει σε κάθε φάση και έχει δώσει μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του στο παρκέ.

Οποιος έχει παίξει μπάσκετ ή άλλο ομαδικό σπορ, έστω και μερικές φορές στη ζωή του, μπορεί να καταλάβει τη σημασία της φάσης που διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η αξία της είναι ανεκτίμητη! Ειδικά για αυτήν την ομάδα που τις τελευταίες μέρες έψαχνε να βρει το πραγματικό της πρόσωπο, την ψυχολογία και τη δύναμη να "σηκωθεί" και να συνεχίσει δυναμικά τη φετινή της πορεία!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ