2014-10-17 17:35:56
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ! (PHOTOS)
Μεγάλη έκταση στον Ισπανικό τύπο πήρε η επιστροφή της Βαλένθια στην Ευρωλίγκα και η ήττα της από τον Ολυμπιακό.

Το σύνολο των δημοσιευμάτων στην Ισπανία κάνει αναφορά στο μεγάλο παιχνίδι του Σπανούλη που ήταν αυτός που οδήγησε τον Ολτμπιακό στη νίκη.

Ας δούμε τι λένε μερικά από τα πολλά δημοσιεύματα : 

plazadeportiva.com : Ένας μεγάλος Βασίλης Σπανούλης πίκρανε την επιστροφή της Βαλένθια στην Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να κλονίσει την επιστροφή της Valencia Basket στην Euroleague και οδήγησε σε νίκη στα σημεία τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν , παρόλο που η Ελληνική ομάδα έπρεπε να περιμένει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να ολοκληρώσει το το θρίαμβο της με τρεις βολές του Κώστα Σλούκα.

elconfidencial.com : Μέτρησε η εμπειρία και ο Σπανούλης οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Βαλένθια χωρίς περιπλοκές.


Η ένταση της έδρας και της τοπικής ομάδας δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη που είτε με δικούς του πόντους, είτε με πάσες προς τον Χάντερ οδήγησε την Ελληνική ομάδα στη νίκη. Η Βαλένθια είχε νευρικό τον Ντουάιτ Μπάικς, ενώ από την άλλη πλευρά όταν ο Σπανούλης δεν έβρισκε τον δρόμο προς το καλάθι υπήρχε ο Λοτζέσκι για να σκοράρει.

cope.es : Συναρπαστικό ντεμπούτο για τη Βαλένθια στην Ευρωλίγκα που ωστόσο δεν κατάφερε να σφραγίσει την πρώτη ευρωπαϊκή της νίκη, αφού έχασε από τον Ολυμπιακό με 68-71.

Όταν ο Τόμιτς έβαζε στο παρκέ τον Σπανούλη αυτός έβρισκε τον τρόπο, είτε με τρίποντα, είτε με καλάθι και φάουλ, είτε με τις ασίστ του να κρατάει τον Ολυμπιακό πότε μπροστά στο σκορ και πότε να παρακολουθεί από απόσταση βολής τη Βαλένθια.Καθοριστικό το ριμπάουντ που άρπαξε ο Σλούκας μετά από άστοχη βολή του με αποτέλεσμα να ξαναπάει στις βολές και να τελειώσει το παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ