2014-10-17 17:56:17
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΤΕ TV ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
H Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, σε συνεργασία με τον OTE TV, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φέρνει στην τηλεόρασή σας όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας για την κανονική περίοδο και τα play off της σεζόν 2014-2015!

Αγαπητοί φίλαθλοι,

H Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, σε συνεργασία με τον OTE TV, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φέρνει στην τηλεόρασή σας όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας για την κανονική περίοδο και τα play off της σεζόν 2014-2015!

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που διαθέτουν κάρτα διαρκείας, ή έχουν προμηθευτεί το Euroleague Pass, θα μπορούν να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο (Full Pack) του ΟTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, σε ειδική προσφορά με έκπτωση 25% για 12 μήνες: Οι 3 πρώτοι μήνες ΔΩΡΕΑΝ και οι επόμενοι 9 μήνες στις τιμές τιμοκατάλογου δηλ. στα 21,90€/μήνα για κατόχους γραμμής ΟΤΕ ή 27,38€/μήνα για μη κατόχους γραμμής ΟΤΕ . Ειδικά οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου θα λάβουν δωρεάν τη δορυφορική κεραία αξίας €49 εφόσον επιλέξουν να την εγκαταστήσουν μέσω εξουσιοδοτημένου τεχνικού εγκαταστάσεων του ΟΤΕ TV.


Τα βήματα για την απόκτηση της προσφοράς είναι τα εξής::

1. Καλούν, χωρίς χρέωση, το 13888, για να παραγγείλουν το Full Pack του ΟΤΕ TV.

2. Αναφέρουν στον εκπρόσωπο του ΟΤΕ το ονοματεπώνυμό τους και τον 8ψήφιο αριθμό του εισιτηρίου διαρκείας. Οι κάτοχοι του Euroleague Pass θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, να δώσουν το όνομα τους, να αναφέρουν το Euroleague Pass που απέκτησαν και να παραλάβουν ένα κωδικό. Στη συνέχεια μπορούν να καλούν, χωρίς χρέωση το 13888, για να ολοκληρώσουν τη παραγγελία της προσφοράς αναφέροντας τον κωδικό τους.

3. Με την ολοκλήρωση της αίτησης, σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω courier, παραλαμβάνουν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή (χωρίς σκληρό δίσκο). Δίνεται η δυνατότητα, με επιπλέον χρέωση 4€/μήνα (ή 3€ για τον OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης) να αποκτήσουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο ώστε να μπορούν να γράφουν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας καθώς και να κάνουν time shift (rewind ή pause) στη διάρκεια του ζωντανού αγώνα.

4. Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση και στη συνέχεια μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.

Τι περιλαμβάνει o ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει ένα από τα πλουσιότερα μπουκέτα καναλιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και ενισχύεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα του OTE TV και απολαύστε:

 Περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια

 Το πλουσιότερο HD περιεχόμενο, με 19 κανάλια, χωρίς επιπλέον χρέωση

 Περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις (ενδεικτικά αναφέρουμε: Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό & Γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκά προκριματικά ποδοσφαίρου Euro 2016 και Mundial 2018, NBA, Formula1, Moto GP, WRC, Tennis ATP 1000, 500, 250 & ATP World Tour Finals, Κύπελλο Ελλάδας, Football League και πολλά άλλα), μέσα από τα αποκλειστικά κανάλια OTE SPORT.

 Περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο, σειρές που καθηλώνουν, παιδικά προγράμματα και εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ.

 Τη δυνατότητα ενοικίασης blockbuster ταινιών σε πρώτη τηλεοπτική προβολή με την υπηρεσία OTE Cinema On Demand.

 Την υπηρεσία OTE TV Club που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη συλλογή από δημοφιλείς σειρές, κινούμενα σχέδια, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ταινίες και μουσική.

 Την υπηρεσία OTE Replay TV όπου μπορείτε να «γυρίσετε» το χρόνο πίσω και να δείτε επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων δύο ημερών από τα μεγάλα ελληνικά κανάλια και τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT 1,2,3,4 και 5.

Βρείτε την αναλυτική λίστα καναλιών στο www.otetv.gr

ΟΤΕ TV - Προαιρετικές Υπηρεσίες/Πακέτα Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης Μέσω Δορυφόρου

OTE TV Club € 5,00 / μήνα Δεν διατίθεται

Adult Pack € 7,90 / μήνα € 7,90 / μήνα

OTE Cinema On Demand (Ενοικίαση ταινίας) € 1,49 - € 4,50/ταινία € 2,49 - € 3,49/ταινία

Όροι και προϋποθέσεις αγοράς: Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Μετά τους 12 μήνες οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο. Για τη λειτουργία της υπηρεσίας OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης απαιτείται επιπλέον συμβατό modem/router και αποκωδικοποιητής, ενώ για την λειτουργία του OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται αποκωδικοποιητής και δορυφορική κεραία. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας, ο εξοπλισμός επιστρέφεται στον ΟΤΕ. Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται μόνο στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Οι υπηρεσίες OTE Replay TV και OTE TV Club είναι διαθέσιμες μόνο στον OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ