2014-10-17 21:10:32
Φωτογραφία για iBooks Author: Upadate v2.2...βγάλτε χρήματα από το σπίτι σας
Με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού για Mac το OS X Yosemite η Apple αναβάθμισε πολλές εφαρμογές της και μεταξύ αυτόν και την iBooks Author Για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει να πω πως μέσα από ένα απλό περιβάλλον ολόκληρο στα Ελληνικά μπορείτε να γράψετε τα δικά σας βιβλία η περιοδικά και να τα ανεβάστε κατευθείαν από την εφαρμογή στο AppStore είτε δωρεάν είτε με πληρωμή.

Δεν χρειάζεται να έχετε καμία γνώση απλά να γράψετε τα κείμενα σας βάλτε τις εικόνες και αν θέλετε να προσθέσετε διαφημίσεις για να κερδίζετε χρήματα, να προσθέσετε widgets που θα βρείτε και άλλα.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε γραμματοσειρές χρώματα και σαν ένα ηλεκτρονικό περιοδικό να προσθέσετε και video.

Το iBooks Author είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω και με χαρά περιμένουμε να μάθουμε για τα περιοδικά που σκοπεύετε να φτιάξετε.

Τα βιβλία η τα περιοδικά σας μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή ePub η και PDF για όλες τις κινητές συσκευές και υπολογιστές
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ