2014-10-17 22:40:26
Φωτογραφία για «ΘΡΥΛΕ, Η ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ» (PHOTOS)
Βροντερό παρών έδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο για να υποδεχτούν την αποστολή! Μαζί και η Σχολή της περιοχής.

Λίγο μετά τις 20:00 την Παρασκευή η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο, καθώς το Σάββατο υπάρχει το ματς με τον Εργοτέλη για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Στο αεροδρόμιο η υποδοχή ήταν, όπως πάντα, αποθεωτική από τον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος περικύκλωσε το πούλμαν και με πολλά συνθήματα έδειξε την αγάπη του προς τον κ. Μίτσελ και τους παίκτες. Τα φλας άστραφταν και οι φωνές των Κρητικών, Ηρακλειωτών «Γαύρων» υψώθηκαν ως τον ουρανό του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» για χάρη των «ερυθρολεύκων».

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε, φυσικά και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Ηράκλειο μαζί με την αποστολή και μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του ξέσπασε σε επευφημίες! «Πρόεδρε είμαστε μαζί σου, προχώρα και κάνε τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο μεγάλο», έλεγε στον κ. Μαρινάκη ο κόσμος…!


Οι παίκτες χάρηκαν πολύ με την υποδοχή, όμως πέραν ορισμένων φωτογραφιών και ορισμένων αυτογράφων που υπέγραψαν, έμειναν προσηλωμένοι και σοβαροί, αφού μπροστά τους έχουν ένα «Γολγοθά» με αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη! Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και 50 παιδάκια από τη Σχολή της ομάδας μας στο Ηράκλειο, τα οποία υποδέχτηκαν την αποστολή και είδαν τα ινδάλματά τους από κοντά. Στην συνέχεια μετέβησαν στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα, όπου τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία να δουν ξανά τους παίκτες από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η αποστολή στη συνέχεια αποσύρθηκε για φαγητό και ξεκούραση, ενόψει του ματς με τον Εργοτέλη.

Για να δείτε το σχετικό photostory πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ