2014-10-18 03:35:09
Φωτογραφία για Ανίδεος ή ατρόμητος; Ποιος είναι αυτός που βρίσκεται απροστάτευτος δίπλα σε κρούσμα Έμπολα; [video]
Σοκάρουν οι εικόνες ενός «ηλίθιου» άνδρα-όπως τον αποκαλεί βρετανική εφημερίδα- που φαίνεται... να βοηθά μια ασθενή με Έμπολα στο Τέξας χωρίς να φορά την ειδική προστατευτική στολή. Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η “Daily Mail” σπέρνουν τον πανικό και «γεννούν» ερωτηματικά για το πώς οι Αρχές αντιμετωπίζουν τον ιό Έμπολα.

Με χαρακτηριστικό τίτλο «Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;» η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν έναν άνδρα να βρίσκεται δίπλα στην δεύτερη νοσοκόμα που έχει προσβληθεί από τον ιό χωρίς καμία προστασία.

Οι εικόνες αυτές είναι από το αεροδρόμιο του Ντάλας κατά την επιβίβαση της νοσοκόμας στο αεροπλάνο για την μεταφορά της στην Ατλάντα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο άνδρας - ο οποίος μάλλον θεώρησε περιττό να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του ιού, που έχει σκοτώσει πάνω από 4.000 ανθρώπους-, βρίσκεται κοντά στην ομάδα που μεταφέρει με φορείο στην καμπίνα του αεροπλάνου την ασθενή, με τα κανονικά του ρούχα!

Μάλιστα πιάνει και με γυμνά χέρια υλικό που μεταφέρεται μαζί με την ασθενή, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνει και ο ίδιος στο αεροπλάνο.

Αν και ο ιός του Έμπολα δεν μεταδίδεται από τον αέρα, όπως γράφει το δημοσίευμα της Daily Mail, η παρουσία ωστόσο του απροστάτευτου άνδρα τόσο κοντά στην προσβεβλημένη νοσοκόμα δημιουργεί φόβους για μετάδοση.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ