2014-10-18 21:29:14
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτων στον Άγιο Κωνσταντίνο!
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε χθες στις 11 το βράδυ στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Εθνικής Αντιστάσεως. Από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός!

Αναλυτικότερα, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα και ανέβαινε την Εθνικής Αντιστάσεως συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που διέσχιζε την Ιωνίας με κατεύθυνση προς Αγρίνιο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή στο πίσω δεξιό μέρος του δεύτερου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και από θαύμα να μην υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Στο αυτοκίνητο που ανατράπηκε επέβαινε μία οικογένεια με την γυναίκα να είναι οδηγός και στους συνεπιβάτες να βρίσκεται και ένα μικρό παιδί που ευτυχώς φορούσε ζώνη ασφαλείας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στην περιοχή με ανθρώπους να βγαίνουν από σπίτια και μαγαζιά για να βοηθήσουν να γυρίσει το αυτοκίνητο που είχε ανατραπεί στην φυσική του θέση και να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες, με την οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όπως και οι περισσότεροι.

Άμεση ήταν η επέμβαση τόσο της αστυνομίας, όσο και του ΕΚΑΒ, ευτυχώς χωρίς όμως να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, ενώ τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

Πηγή: aerasnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ