2014-10-18 23:22:35
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο, ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι τονίζοντας:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, πολύ δύσκολο, σε μία πολύ καλή έδρα και με παίκτες παθιασμένους για να πάρουν τη νίκη και συγχαίρω για αυτό τον Εργοτέλη για να πάψουν κάποιοι να λένε λανθασμένα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό που δεν τον αγγίζουν καθόλου όλα αυτά.

Όλη αυτή η αποχή από το πρωτάθλημα και ότι τουλάχιστον δώδεκα παίκτες συμμετέχουν στις Εθνικές τους ομάδες, παρουσιάστηκε μία άλλη ομάδα κουρασμένη. Θέλει προσοχή, είχαμε αμυντικά κενά και πρέπει αυτά να τα τονίζουμε και πιστεύω ότι απέναντι στη Γιουβέντους, αφού κατορθώσαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν παθιασμένο Εργοτέλη, και την προσθήκη των υπόλοιπων παικτών θα παρουσιαστεί αλλιώς ο Ολυμπιακός και μέχρι την Τετάρτη με τη Γιουβέντους θα έχουν διορθωθεί όλα, να είναι σίγουροι για αυτό οι φίλαθλοί μας. Και να πάμε στο Καραϊσκάκη για μία γιορτή όπως και με την Ατλέτικο Μαδρίτης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ