2014-10-19 14:57:32
Φωτογραφία για ΣΟΚ στην Αιτωλ/νία: Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγα λεπτά - Το πρώτο στην Κλεισούρα και το δεύτερο στον κόμβο του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι
Δύο θανατηφόρα τροχαία συνέβησαν στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας σε διάστημα λίγης ώρας το απόγευμά του Σαββάτου.

Στις 8.30 περίπου ημειώθηκε το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στο 51,1 χλμ της ε.ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων , μέσα στο φαράγγι της Κλεισούρας. Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και το ένα, μάρκας Audi , που κινούνταν προς Μεσολόγγι, εξετράπη εκτός του δρόμου, έφερε στροφή στον αέρα και προσγειώθηκε σε πρανές με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού του που ήταν γνωστός Αγρινιώτης ο οποίος είχε απασχολήσει την τοπική πολιτική επικαιρότητα, ηλικίας 47 ετών. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Σταθόπουλο, μέχρι πρότινος στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Από το άλλο όχημα ελαφρά τραυματίστηκαν η συνοδηγός και ο γιός της 16 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν έχει τραυματιστεί. Η τροχαία του Μεσολογγίου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ για αρκετή ώρα η εθνική οδός ήταν κλειστή.


Δεν πέρασαν λίγα λεπτά απο το τροχαίο στην Αγία Ελεούσα και σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο λίγο μετά τον κόμβο των ΤΕΙ. Μηχανάκι το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα έπεσε επάνω σε ι.χ. το οποίο κατευθυνόταν απο Αντίρριο προς Μεσολόγγι.Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου 35 ετών μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του. Η τροχαία Μεσολογγίου είναι επι ποδός μιας και στα δυο τροχαία ο δρόμος είχε κλείσει και έπρεπε να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Πηγή: agriniopress - onairnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ