2014-10-19 22:19:29
Φωτογραφία για «Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΧΑΣΕ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...»
Στη σημασία και την κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τη Γιουβέντους η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο 27χρονος στόπερ της «Βέκια Σινιόρα» αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το ματς με τη Σασουόλο έπρεπε να το κερδίσουμε. Τέλος. Και πέρυσι στη Φλωρεντία έπρεπε να κερδίσουμε, όμως χάσαμε. Τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνο το ματς ήταν που μας έδωσε ώθηση για τον τίτλο αντί να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι η ισοπαλία με τη Σασουόλο θα μας κάνει καλό 100%. Ένα βήμα προς τα πίσω, όμως είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Τώρα μας περιμένει ένας τελικός στο Champions League και θεωρώ ότι έρχεται την καταλληλότερη στιγμή. Θα πάμε στον Πειραιά με περισσότερη φλόγα από κάθε άλλο ματς.

Η Ατλέτικο έχασε εκεί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο σε αυτό το ματς. Να επιβληθούμε. Και όπως πάντα, να κερδίσει ο καλύτερος. Μέχρι τέλους, φόρτσα Γιουβέντους L.B.19».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ