2014-10-20 00:20:12
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!
Μένει στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, η πίεση των οπαδών και η άρνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει την συγκατάθεσή της στην μετακίνηση του Σούλη Μαρκόπουλου στον Ολυμπιακό αλλάζουν άρδην τα δεδομένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr"

Ο Ελληνας τεχνικός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία του ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να τον αφήσουν να φύγει. Του ξεκαθάρισαν ότι ούτε τον πουλάνε στους Πειραιώτες, ούτε τον αφήνουν ελεύθερο. Η μόνη επιλογή που του έδωσαν ήταν να παραιτηθεί και να φύγει για τον Πειραιά!

Ο Μαρκόπουλος τους απάντησε λοιπόν ότι, παρότι η πρόθεσή του ήταν να αποχωρήσει και να πάει στον Ολυμπιακό, θα μείνει στον «δικέφαλο»!

Βέβαια, το πως θα εξελιχθεί η σχέση των δυο πλευρών στο εξής κι αν έχει ραγίσει το... γυαλί ουδείς το γνωρίζει, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει αλλού για προπονητή!

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία οπαδών του «δικέφαλου» στα γραφεία της ΚΑΕ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. που ζήτησαν από τους διοικούντες εξηγήσεις για τα όσα ακούγονται και τους ξεκαθάρισαν ότι είναι αντίθετοι με το ενδεχόμενο να δώσουν την έγκρισή τους για να φύγει από την ομάδα ο Σούλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ