2014-10-20 02:54:09
Φωτογραφία για Δείτε πως αυτός ο άνδρας έκανε το ακρωτηριασμένο πόδι του φωτιστικό και το πουλάει [Video]
Έχουν περάσει δύο χρόνια αφ' ότου ο 53χρονος Leo Bonten  έσπασε το πόδι του βουτώντας σε μία πισίνα. Ο Ολλανδός ωστόσο δε στάθηκε τυχερός καθώς έχασε το πόδι του σοβαρή μόλυνση Ο επώδυνος ακρωτηριασμός οδήγησε τον ασθενή να ζητήσει από τους γιατρούς μία χάρη… Θέλησε να κρατήσει το πόδι προκειμένου να το μετατρέψει σε φωτιστικό.

Σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση ο άντρας με τη τη βοήθεια του ιατροδικαστή- παθολόγου William Schaper Kotter έβγαλε το φωτιστικό στην αγορά του eBay στην τιμή των 100 χιλιάδων Ευρώ.

«Το πόδι μου είναι ιδιοκτησία μου. Άλλοι κρατάνε τις πέτρες από τα νεφρά τους μέσα σε βάζα ή συμπεριλαμβάνουν στάχτες από δικούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί σε τατουάζ. Θα φτιάξω μία λάμπα από το πόδι μου», δήλωσε ο ίδιος στο NRC Reader.

Το eBay πάντως λειτουργώντας με βάση τους κανόνες που έχει σχετικά με την πώληση μελών του σώματος και οστών, κατέβασε την αγγελία του 53χρονου, ο οποίος τώρα ψάχνει για έναν οίκο δημοπρασιών που θα του επιτρέψει να προσφέρει προς πώληση το πόδι του που έχει μετατραπεί σε ένα μακάβριο φωτιστικό.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ