2014-10-20 16:27:42
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έρχεται στο Πάνθεον ως ξεκαρδιστικός άνθρωπος των σπηλαίων - Τιμή εισιτηρίου - Σημεία προπώλησης
Ερχεται και πάλι στην Πάτρα ο Caveman, αυτή τη φορά, με νέο πρωταγωνιστή. Το κοστούμι του ανθρώπου των σπηλαίων,- τελευταία το είχαμε δει στο Βλαδίμηρο Κυριακίδη- φόρεσε φέτος ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο σπαρταριστός μονόλογος θα «σταθμεύσει» στο Πάνθεον στην οδό Γούναρη για δύο ημέρες, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Πριν μερικά χρόνια, είχε υπολογιστεί πώς τον «Caveman» είχαν παρακολουθήσει πάνω από 10.000.000 θεατές, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει το κοινό. Αποτελεί τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway και στη χώρα μας παίζεται για όγδοη συνεχή χρονιά. Στην Πάτρα, την έχουμε ξαναδεί δύο ακόμη φορές στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο Rob Becker έπλασε τον «Caveman», ο οποίος έχει τσακωθεί με τη γυναίκα του και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί
. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του. Ολα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί. Ισως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman: Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλα.

* Τη μετάφραση έχει κάνει η Ερατώ Τάττη, τη διασκευή ηΑναστασία Παπαστάθη και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ωρα έναρξης: 21.15.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

Προπώληση στο Πάνθεον, στο κατάστημα Public και ηλεκτρονικά στο viva.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ