2014-10-20 18:48:23
Φωτογραφία για «ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΛΟΓΩ.. ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ»
Πλήθος δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες κάνουν τα κλασικά τους αφιερώματα για τους αγώνες του Champions League.

Το ίδιο γίνεται φυσικά και για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, με τα περισσότερα βλέμματα να πέφτουν πάνω στο... Κώστα Μήτρογλου, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα "bleacherreport.com", θα είναι ένας από τους πέντε παίκτες που θα πρέπει να προσεχθούν την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πριν την ήττα στη Σουηδία, ο Ολυμπιακός άρχισε τη φάση των ομίλων εκπληκτικά καλά με τη νίκη 3-2 στην Αθήνα επί της φιναλίστ της περσινής σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο στράικερ Κώστας Μήτρογλου κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ εκείνης της βραδιάς. Θα είναι ξανά καθοριστικός, καθώς η Γιουβέντους πηγαίνει στην Ελλάδα για να σβήσει τις μνήμες της ήττας στη Μαδρίτη» και καταλήγει.

«Την περασμένη σεζόν στο Champions League, επετράπη στον Μήτρογλου να δείξει το ταλέντο του και ξέρει ότι με ένα γκολ κατά των πρωταθλητών Ιταλίας, θα τον αφήσει να το κάνει ξανά. Η άμυνα της Γιούβε θα είναι σε υψηλό συναγερμό, καθώς σε μια ενδεχόμενη ήττα σε αυτόν τον όμιλο, θα της δημιουργήσει προβλήματα και πιθανότατα μια δεύτερη συνεχόμενη έξοδο από τη φάση των ομίλων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εντυπωσιακή ηλιακή έκλαμψη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εντυπωσιακή ηλιακή έκλαμψη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ