2014-10-20 21:04:36
Φωτογραφία για «ΕΚΟΨΕ» ΤΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ... «ΕΧΩΣΕ» ΑΓΡΙΑ Ο ΤΟΜΙΤΣ!
Ο Μίλαν Τόμιτς «έκοψε» το σημερινό ρεπό των παικτών του Ολυμπιακού και συνομίλησε μαζί τους για 2,5 ώρες προσπαθώντας να τους... αφυπνίσει ενόψει του αγώνα με τη Λαμποράλ.

Η αναπάντεχη ήττα των ερυθρόλευκων από την Κηφισιά δεν πέρασε… έτσι από τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος θα είναι στον πάγκο με Λαμποράλ και... βλέπουμε, έκοψε το σημερινό ρεπό που είχαν οι παίκτες και τους ζήτησε να δώσουν το «παρών» στο ΣΕΦ για να προπονηθούν.

Ωστόσο προπόνηση δεν έγινε! Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ο Σέρβος τεχνικός και οι παίκτες του Ολυμπιακού συνομίλησαν για τα κακώς κείμενα του τελευταίου διαστήματος, με αφορμή το νέο... σοκ χθες.

Πάντως, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τόμις ανέβασε τους τόνους και τα "έχωσε" στους ερυθρόλευκους, κάνοντας εντονότατες παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εικόνα τους απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων και ζητώντας τους άμεσα να αλλάξουν την εικόνα τους στο παρκέ.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη προσπάθεια του Τόμιτς να αφυπνίσει τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Λαμποράλ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα (την Παρασκευή).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ