2014-10-20 22:48:43
Φωτογραφία για Το ios 8 ήρθε τώρα θα έχουμε και το jailbreak?
Το εύλογο ερώτημα που όλοι θα θέλαμε απάντηση τώρα που κυκλοφόρησε ίσως το πιο σταθερό λειτουργικό για το ios (8.1) θα έχουμε και το πολυπόθητο jailbreak?. Τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι και πολύ ευχάριστα σύμφωνα με δημοσίευμα του idigitaltimes αφού οι Evaders δηλώνουν πως βαρέθηκαν να ασχολούνται με το jailbreak και πρώτος ο Pod2g, αλλά και τον p0sixninja  να είναι εξαφανισμένος από τέτοιες συζητήσεις.

Από την άλλη πλευρά οι Pangu από την μακρινή Κίνα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα για να δημιουργήσουν ένα καινούργιο εργαλείο καθώς στο τελευταίο που έφτιαξαν για το ios 7 χρησιμοποίησαν μια ανακάλυψη του @ i0n1c και χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία του σχετικά με τα πιστοποιητικά του ios όπου εκτός από παράνομο που είναι έχει πλέον διορθωθεί στο ios 8.1.

Έτσι μονόδρομος είναι να βρεθεί ένας καινούργιο τρόπος που θα μπορέσει να τρέχει το jailbreak στο ios κάτι εξαιρετικά απίθανο.

Ωστόσο οι προγραμματιστές που βρίσκονται πίσω από το Pangu φαίνονται να είναι πιο αισιόδοξοι και πιστεύουν πως σύντομα θα βρουν την λύση που ελπίζουμε να είναι σύντομα.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του idigitaltimes επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ