2014-10-21 05:42:08
Φωτογραφία για Γιατρός σε νοσοκομείο του Ισραήλ ήταν μέλος του ισλαμικού κράτους
Φαίνεται τελικά ότι εκτός από την περίθαλψη που προσφέρεται στους Τζιχαντιστές της Συρίας στα ισραηλινά νοσοκομεία, υπάρχει και κύκλωμα αραβογενών ισραηλινών τζιχαντιστών ιατρών.

Εκτός των δημοσιευμάτων,  φωτογραφιών ισραηλινών πολιτικών δίπλα στα κρεβάτια των δολοφόνων τρομοκρατών, ο θάνατος του αραβογενή ισραηλινού γιατρού   στη Συρία, είναι ενδεικτικός της δυείσδυσης του Ισλαμικού Κράτους στο ιατρικό περιβάλλον του Ισραήλ.

Η  Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας (Shin Beth) χθες Κυριακή, εξέδωσε ανακοίνωση, ότι ένας αραβογενής ισραηλινός γιατρός που πολεμούσε με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, έχασε τη ζωή του .

Ο Othmane Abou al-Qiyane,  είχε σπουδάσει Ιατρική στο  Amman πριν διορισθεί σε ισραηλινό νοσοκομείο. Σκοτώθηκε σε μάχη τον περασμένο αύγουστο αλλά η ανακοίνωση έγινε χθες. Ο αδερφός, Idriss Abou al-Qiyane, είχε συλληφθεί  από τις αρχές ασφαλείας του Ισραήλ με την κατηγορία ότι είχε παρείχε βοήθεια σε Άραβες, εκ των οποίων οι δυο ήταν συγγενείς του, να πάνε στη Συρία και να πολεμήσουν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Και οι 3 άντρες κατάγονταν από το χωριό Houra των Βεδουίνων στην έρημο του Neguev.

Σύμφωνα με την Υπηρησία Εσωτερικής Ασφάλειας του Ισραήλ,  30 αραβογενείς ισραηλίτες εντάχθηκαν στις τζιχαντιστικές ομάδες που δρουν στη Συρία και από αυτούς οι πιο έμπειροι στο Τζιχάντ έγιναν μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ