2014-10-21 10:06:09
Φωτογραφία για Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ο παίκτης που θα καθορίσει το πως θα καταρτιστεί η ερυθρόλευκη ενδεκάδα κόντρα στη Γιουβέντους.

Απέναντι στον Εργοτέλη ο Μίτσελ έκανε αρκετές... δοκιμές. Τρεις εξ αυτών δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και ειδικά μία. Αυτή της τοποθέτησης του Μιλιβόγεβιτς ως στόπερ.

Ο Σέρβος μέσος μετατοπίστηκε από τον άξονα στο κέντρο της άμυνας με τον Μανιάτη να πηγαίνει δεξί μπακ και τον Φορτούνη αμυντικό χαφ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει βγάλει από το μυαλό του αυτό το... τρικ με τον Μιλιβόγεβιτς. Δεν έχει αποφασίσει οριστικά ότι θα λειτουργήσει έτσι, αφήνοντας τον Μποτία εκτός βασικού σχήματος, όμως δεν είναι και απίθανο να το πράξει.

Και αυτό διότι ο Μιλιβόγεβιτς όπου και εάν έχει παίξει έχει βγάλει θετικό πρόσημο. Αυτήν την στιγμή η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, στόπερ τους Μποτία και Αμπιντάλ και αριστερά τον Μαασουακού. Στον άξονα να είναι οι Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά και Μανιάτης, στα δύο άκρα της επίθεσης οι Κασάμι και Αφελάι και φορ ο Μήτρογλου. Υπάρχει όμως και η επιλογή να βρεθεί στην άμυνα ο Σέρβος για να παίξουν στο κέντρο οι Εντινγκά, Μανιάτης και Κασάμι και να πάει μπροστά ο Τσόρι.


Υπάρχει όμως και το... σενάριο να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Μανιάτης που έχει σερί ματς στα πόδια του, για να χριστούν βασικοί στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά και Κασάμι. Για τις πτέρυγες βέβαια ο Μίτσελ έχει και τις λύσεις των Φουστέρ (πιο έντονα) και Ντουρμάζ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει προϊδεάσει πάντως σχετικά τους παίκτες του για τη Γιουβέντους, όπως έκανε και με τον Εργοτέλη. Το σίγουρο είναι πως ο Μιλιβόγεβιτς παίζει κομβικό ρόλο στα πλάνα του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ