2014-10-21 17:10:30
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ...
Ο θόρυβος που προκλήθηκε από την προοπτική να αναλάβει ο Σούλης Μαρκόπουλος τον Ολυμπιακό δεν κόπασε ούτε χθες, καθώς υπάρχει μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με... δυσπιστία!

Ο Μαρκόπουλος φαίνεται να έχασε την ευκαιρία αλλά και την προοπτική να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του παίρνοντας για πρώτη φορά στα χέρια του το τιμόνι μιας ομάδας που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ, όπως ο Ολυμπιακός. Παρ' όλα αυτά βρέθηκε -και παραδόξως εξακολουθεί να βρίσκεται- στο μάτι του κυκλώνα! Οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν να τον... «στολίσουν» με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων και προδότη!

Λόγω των όσων έχουν διαδραματιστεί ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στη χθεσινή προπόνηση, στην οποία έδωσαν το «παρών» και λιγοστοί οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να του εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ίσως όμως να το κάνει σήμερα, παραμονή του αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα στο Παλατάκι (22/10, 7 μ.μ.).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ