2014-10-21 20:30:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ... ΑΛΕΓΚΡΙ!
Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε ότι η ομάδα του θα σεβαστεί τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι... μπάλα δεν παίζουν οι οπαδοί, αλλά οι παίκτες!

Ο Αλέγκρι αποκάλυψε τους επτά από τους έντεκα που θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε τον μεγάλο σεβασμό που έχει προς τον αυριανό αντίπαλο της Γιουβέντους και διευκρίνισε πως οι πρωταγωνιστές ακόμα και σε μία καυτή έδρα όπως το Καραϊσκάκη είναι οι παίκτες και όχι οι οπαδοί.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Γιουβέντους είπε για:

Τις επιλογές του στην ενδεκάδα καθώς και τον Γιορέντε και τον Πίρλο: "Και οι 18 που ήρθαν εδώ είναι καλά. Είναι σίγουρο για 4 αμυντικούς (Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα και Λιχτστάινερ), για τον Τέβες και για τον Βιδάλ. Είναι και ο Μπουφόν. Για τις άλλες επιλογές θα δούμε".

Τον Πογκμπά: "Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το εάν θα αγωνιστεί ή όχι".

Τον Βιδάλ: "Είναι πιο καλά. Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε αύριο να τον δούμε ακόμα καλύτερα".


Το πως θα χαρακτήριζε τον Ολυμπιακό και το πόσο τον προβληματίζει το Καραϊσκάκη ως έδρα: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με ισπανική νοοτροπία, που την έχει περάσει ο Μίτσελ. Έχουν μεγάλη ποιότητα και παίκτες όπως οι Αφελάι και Μήτρογλου και θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια και κατοχή μπάλας από εμάς αύριο".

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά είναι σίγουρα σημαντικό παιχνίδι. Στην συνέχεια έχουμε τον αγώνα στο Τορίνο άρα θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε".

Το εάν είδε στην ομάδα επιθυμία να "σβήσει" την μνήμη της Κωνσταντινούπολης: "Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα. Αύριο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους".

Το κατά πόσον είναι αδύναμο σημείο της Γιουβέντους να βάζει πρώτος γκολ ο αντίπαλος και την προτίμηση του Ολυμπιακού για Μοράτα αντί Γιορέντε. "Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί αλλά και να έχουμε δεχθεί γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην ισοφαριστείς όταν βάλεις γκολ ή να κρατήσεις γενικότερα το σκορ. Για τον Μοράτα είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Αύριο θα αποφασιστεί το εάν θα παίξει ή όχι. Φέτος έχει μείνει κάπως πίσω λόγω ενός τραυματισμού".

Την έδρα και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: "Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στο γήπεδο δεν μπαίνουν οι φίλαθλοι όμως. Μπαίνουν οι παίκτες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ