2014-10-22 17:43:31
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Μίτσελ εμφανίστηκε αισιόδοξος, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, υπογραμμίζοντας παράλληλα, πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα του Novasports.gr για τη «μάχη» του «Γ. Καραϊσκάκης» με τους πρωταθλητές Ιταλίας, η οποία είναι κρίσιμη στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων, για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Πρέπει να παρουσιαστούμε στο υψηλότερο επίπεδο από τεχνικής, τακτικής, φυσικής αλλά και πνευματικής πλευράς. Πάνω από όλα όμως στη συγκέντρωσή μας» είπε αρχικά ο Μίτσελ.

Σε ό,τι αφορά τα «κλειδιά» για να τα καταφέρει ο Θρύλος: «Η συγκέντρωση και η ετοιμότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, γιατί σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά! Πρέπει να συνδυάσουμε τη δύναμη του κόσμου, αλλά και την τακτική μας για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο!»

Τέλος ο Μίτσελ τόνισε: «Οι οπαδοί μας έχουν θάρρος και δύναμη και πάντα μας στηρίζουν! Γνωρίζουν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε αύριο (το βράδυ της Τετάρτης) και να κάνουμε αυτό που πρέπει!»

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ