2014-10-22 17:55:15
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»
Για το επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησαν στο BBC ο «παλιός», Ματ Ντάρμπισαϊρ, και ο «νέος», Λουκ Στιλ.

Αφιέρωμα στο ματς των «αιωνίων» της Ελλάδας έκανε το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο ζήτησε την άποψη δύο Άγγλων ποδοσφαιριστών για να μιλήσουν για τις εμπειρίες του.

Ο ένας είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος είχε αγωνιστεί δύο χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα, και ο δεύτερος ο νυν τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Λουκ Στιλ.

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί. Την εβδομάδα που γίνεται το ντέρμπι, όλοι σου λένε ότι πρέπει να νικήσεις. Κι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε -προς Θεού- να μη χάσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού. Η μπάλα είχε περάσει μπροστά και κατευθυνόταν προς την εστία. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε κι εγώ σκόραρα παίρνοντας το "ριμπάουντ"», τόνισε ο 28χρονος φορ.

Από την πλευρά του, ο Στιλ – που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σε ντέρμπι, υπογράμμισε: «Ήρθα αρχικά με μία βαλίτσα απλά για να συζητήσω, αλλά τελικά ήρθαμε σε συμφωνία πολύ γρήγορα. Είναι μία όμορφη χώρα η Ελλάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ. Κάνω μαθήματα ελληνικών μία φορά την εβδομάδα. Είχα 1-2 ακόμα προτάσεις από την Championship, αλλά προτίμησα τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμουν στη Μπάρνσλεϊ για έξι χρόνια όπου η ζωή ήταν πολύ άνετη και ήθελα να νιώσω λίγο φόβο και να βγω... έξω από τα νερά μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ