2014-10-23 09:45:57
Φωτογραφία για «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...»
Ο Τόμας Ερτέλ πιστεύει πως η άμυνα θα είναι το... «κλειδί» της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (24/10, 21:30, Novasports 2), όσο και το να... σταματήσουν τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στο "euroleague.net" για την πρώτη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα στην Ευρωλίγκα επί της Νεπτούνας: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς. Δεν αρχίσαμε καλά στην ισπανική λίγκα και το ότι νικήσαμε στην Ευρωλίγκα μας έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να πάρουμε νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Νεπτούνας, πριν αντιμετωπίσουμε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

Προσωπικά, έκανα καλό ξεκίνημα, ήρθα πίσω από το Mundobasket της Ισπανίας με μεγάλη αυτοπεποίθηση κι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα μου. Νιώθω καλά κι ανυπομονώ να παίξω απέναντι τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι η άμυνα θα είναι το μεγαλύτερο κλειδί αυτής της αναμέτρησης, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Σπανούλη».


Όσο για τη διοργάνωση: «Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη και κάθε χρόνο βελτιώνεται. Πάντα είναι πρόκληση να έχεις καλή σεζόν. Σε βοηθάει να ωριμάσεις ως παίκτης και φυσικά όση μεγαλύτερη εμπειρία έχεις τόσο το καλύτερο».

Τέλος, για το γαλλικό μπάσκετ που... ανεβαίνει: «Είναι αλήθεια ότι το μπάσκετ στη Γαλλία... ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο. Έχουμε πολλές ομάδες στο EuroCup και θα φιλοξενήσουμε και το Eurobasket 2015, που είναι μεγάλο γεγονός για εμάς. Έχουμε εξαιρετικό κοινό, ομάδες και μία σπουδαία εθνική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ