2014-10-23 14:54:18
Φωτογραφία για ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ
Ένας από τους γιατρούς που επέβλεπε την πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ στη Γκρενόμπλ τόνισε πως βλέπει πρόοδο στον Γερμανό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "".

Ο Ζαν-Φρανσουά Παγιέν, ένας γιατρός που εργάζεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί μήνες ο Μίχαελ Σουμάχερ, είπε πως ο 45χρονος Γερμανός δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα και η αποθεραπεία του είναι πιθανή μέσα σε τρία χρόνια.

Ο Παγιέν που επισκέπτεται τακτικά τον Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία όπου συνεχίζει τη θεραπεία του, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Le Parisien" πως "η ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα χωρίζεται σε στάδια".

Προέβλεψε πως η ανάρρωση του μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα έως τρία χρόνια. "Το ελπίζουμε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο".

Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή σε χειμερινές διακοπές στις γαλλικές Άλπεις. Κάνοντας σκι ο Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο και υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα. Μπήκε σε κώμα από τους γιατρούς. Τον περασμένο Ιούνιο ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ