2014-10-23 16:11:19
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η... ΕΛΛΑΔΑ!
Σε ένα... νομικό σταυροδρόμι βρίσκεται η Επιτροπή Ελέγχου, Πειθαρχίας και Ηθικής της ΟΥΕΦΑ, η οποία καλείται σήμερα να πάρει αποφάσεις για την τύχη του διακοπτέντος αγώνα Σερβίας -Αλβανίας.

Η σερβική πλευρά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", κινδυνεύει με βαρύτερες ποινές, ως γηπεδούχος και διοργανώτρια του παιχνιδιού, αλλά και η αλβανική δεν... πάει πίσω, τόσο με την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών από τον αγωνιστικό χώρο (ο Αγγλος διαιτητής Μάρτιν Ατκινσον είχε προτείνει να συνεχιστεί το ματς κεκλεισμένων των θυρών, αλλά οι Αλβανοί δεν το δέχθηκαν), όσο και για το περίφημο αεροπλανάκι με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», αν και βεβαίως δεν έχει αποδειχθεί πως είχε σχέση κάποιο μέλος της αποστολής με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ερωτηθείς, πάντως, γιατί δεν υπήρχε κλειδάριθμος στην κλήρωση των προκριματικών του Euro 2016 ώστε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο ζευγάρι, ο Μισέλ Πλατινί υποστήριξε πως «Σερβία και Αλβανία δεν ήταν ποτέ σε πόλεμο, όπως η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Με βάση αυτή τη λογική, θα έπρεπε να χωρίσουμε και Ελλάδα - ΠΓΔΜ (δεν την αποκάλεσε έτσι ακριβώς...), οι οποίες επίσης έχουν πολιτικές διαφορές, αλλά δεν το κάναμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ