2014-10-23 17:44:12
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ο Ρομπέρτο έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις το βράδυ κόντρα στη Γιουβέντους (1-0), ο Ολυμπιακός νίκησε και ο πρωταγωνιστής στις δηλώσεις του έδωσε το... σύνθημα της επόμενης μέρας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Θρύλου τόνισε ότι δεν θα είναι αρκετό για τον Ολυμπιακό το τρία στα τρία για την πρόκριση στους «16» και πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν βαθμούς και μακριά από το Καραϊσκάκη αρχής γενομένης από το Τοείνο.

«Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός, δεν θα είναι αρκετό να κατακτούμε πόντους μόνο στο γήπεδο μας, θα πρέπει, λοιπόν, να πάρουμε κάτι στο Τορίνο, ούτως ώστε να φέρουμε «μπερδέματα» στη Γιουβέντους», δήλωσε χαρακτηριστικά στο σάιτ της UEFA ο Ισπανός γκολκίπερ.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη, πάντα ίναι σημαντική μία νίκη στο Champions League, αλλά αυτή με τη Γιουβέντους μας στέλνει στην κορυφή του ομίλου, το κάναμε και είμαστε πανευτυχείς», υπογράμμισε για να σπεύσει στη συνέχεια να μιλήσει για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναζε το όνομα του.


«Είμαι πανευτυχής, η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη, να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους ούτως ώστε να μας βοηθούν να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα», υπογράμμισε. «Σήμερα όλα πήγαν τέλεια. Ηταν μία ποδοσφαιρική νύκτα που όταν γυρνάς σπίτι σου, νιώθεις χαρούμενος», συμπλήρωσε ο Ισπανός και έσπευσε να μιλήσει για τον Μπουφόν που στο τέλος τον συνεχάρη.

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος που έπαιζα εναντίον ενός τερματοφύλακα, του οποίου η ποιότητα είναι σήμα κατατεθέν σ΄ όλη μου τη ζωή», είπε και κατέληξε:

«Μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους και αυτό έγινε απόψε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το προφίλ των άπιστων
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το προφίλ των άπιστων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ