2014-10-23 20:50:26
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ... ΔΙΚΟ ΤΟΥ!
Ο Σέρβος μάνατζερ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "Γ. Καραϊσκάκης", μίλησε με τον Ολυμπιακό και με τον παίκτη με την υπόθεσή του να προχωρά.

Ο Ράνκο Στοϊτς ήταν ένας εκ των μάνατζερ παικτών που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Ο εκ των εκπροσώπων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι με την "Κυρία", χάρηκε πολύ με την εμφάνιση του πελάτη του και τη νίκη του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του αλλά και με ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Ειδικά με τον Μιλιβόγεβιτς η κουβέντα που έγινε αφορούσε και στον αγώνα και την εικόνα του (με τους δύο να προχωρούν μέχρι και σε επιμέρους ανάλυσή του) καθώς και στο πως περνάει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός αποτελεί την πρώτη και μεγάλη προτεραιότητα του Σέρβου μέσου. Τόσο ο Στοϊτς όσο και ο έτερος ατζέντης του είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει μπει στην τελική του ευθεία.


Η οψιόν για την αγορά του Μιλιβόγεβιτς είναι στα 2.7 εκατ. ευρώ, ο παίκτης θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στο Λιμάνι και όλα φαίνεται πως θα αποσαφηνιστούν το αργότερο μέχρι τον Γενάρη. Στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και άλλες συζητήσεις των δύο πλευρών ωστόσο το κλίμα είναι πολύ θετικό. Οι σχέσεις τους, όπως ήδη έχουμε αναφέρει είναι πολύ καλές και ο Σέρβος φαίνεται πως έχει βρει τον ποδοσφαιρικό του... παράδεισο για τα επόμενα χρόνια στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ