2014-10-24 14:49:55
Φωτογραφία για Η… περίεργη απόφαση  της Ουέφα για το Σερβία-Αλβανία...
Τις ποινές για όσα συνέβησαν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία ανακοίνωσε η Ουέφα προκαλώντας αρκετές απορίες Αναλυτικότερα, όπως αποφασίστηκε, το ΠΑΙΧΝΙΔΙ κατακυρώνεται υπέρ των Σέρβων με 3-0 σκορ, ωστόσο, παράλληλα, τιμωρείται και με αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ τα επόμενα δύο παιχνίδια θα τα δώσει κεκλεισμένων των θυρών!

Εν συνεχεία και οι δύο ομάδες τιμωρούνται με πρόστιμο 100.000 ευρώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι.

Σημειώνεται πως στο 45ο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του EURO 2016, έκανε την εμφάνισή του τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι (!) με μία σημαία πάνω από τον αγωνιστικό χώρο και προπαγάνδιζε χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας». Οταν έφτασε αρκετά χαμηλά, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, Στέφαν Μίτροβιτς, κατάφερε να το πιάσει, και ο συμπαίκτης του, Νεμάνια Γκούντελι, άρπαξε τη σημαία και την κατέβασε.

Η ενέργεια αυτή, όμως, εξόργισε τους Αλβανούς παίκτες, που «όρμησαν» στον Μίτροβιτς και ακολούθησε γενική σύρραξη, με εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή, Μάρτιν Ατκινσον, να διακόψει την αναμέτρηση, δείχνοντας στις δύο ομάδες το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση της UEFA δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ