2014-10-24 18:55:31
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
Χαρούμενος για τη νίκη επί της Γιουβέντους ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε κι αυτός ό,τι μπορούσε για να δει τον Ολυμπιακό νικητή.

Ο Νορβηγός αμυντικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το ματς, εξέφρασε τη χαρά του για το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά εστίασε και αυτός στο παιχνίδι το οποίο ακολουθεί και δεν είναι άλλο από αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Αναφερόμενος αρχικά για τη νίκη επί της Γιουβέντους, ο Ελαμπντελαουί σημείωσε. «Είναι μια απίστευτη νίκη. Σίγουρα και η νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μεγάλη, όμως κόντρα στη Γιουβέντους είναι το κάτι άλλο. Ήταν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα για την ομάδα» και συνέχισε για το πάθος της ομάδας.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Νομίζω ότι δουλέψουμε ομαδικά, παλέψαμε μέχρι το τέλος και ανταμειφθήκαμε με αυτή τη μεγάλη επιτυχία και τους τρεις βαθμούς».

Όσο για την απόδοση του Ρομπέρτο, συμπλήρωσε. «Για να φτάσεις ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση χρειάζεσαι έναν τέτοιο τερματοφύλακα. Πραγματικά ήταν απίστευτος και έπιασε μια φανταστική απόδοση», ενώ σχολίασε στη συνέχεια την παρουσία των οπαδών.


«Πραγματικά ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν πίσω μας και μας έσπρωχνε και μας βοήθησε πολύ. Φωνάζοντας συνέχεια υπέρ της ομάδας σου δίνουν έξτρα ενέργεια να κάνεις το κάτι παραπάνω σε κάθε φάση».

Όσον αφορά στο ματς με τους "πράσινους", συνέχισε. «Γνωρίζω τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά θεωρώ σημαντικό κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει να ανταποκριθούμε και στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Εντάξει, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί της Γιουβέντους, αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να σταματάς, γι’ αυτό επιβάλλεται να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά για να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δυσκολία της μετάβασης από έναν αγώνα του Champions League σε έναν του ελληνικού πρωταθλήματος. «Αν δεν δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις, τότε οποιοδήποτε ματς μπορεί να είναι δύσκολο. Το έχουμε δείξει στο Champions League και ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα, αρκεί να δουλέψουμε σωστά μέσα στο γήπεδο. Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε με νίκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ