2014-10-24 20:20:48
Φωτογραφία για Σαμαράς: Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ήδη αρχίσει
Μήνυμα ότι η επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα έχει ήδη αρχίσει έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη... συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της συνόδου κορυφής.

Μιλώντας για την πορεία των διαπραγματεύσεων όσον αφορά την επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του Μνημονίου ο κ. Σαμαράς είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη για το πώς η Ελλάδα θα προχωρήσει με ασφάλεια και σύνεση.

Ερωτηθείς για την πορεία της εν εξελίξει αξιολόγησης από την Τρόικα ο πρωθυπουργός σημείσωε ότι «είμαστε στο τέλος. Δεν πρέπει να γίνει ό,τι έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να τελειώσει μέχρι το Δεκέμβριο και θα τελειώσει μέχρι το Δεκέμβριο».

Όσον αφορά τη γραμμή πίστωσης ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι δεδομένης της «αναπτυξιακής δυσανεξίας» που επικρατεί διεθνώς η Ελλάδα έχει ανάγκη μιας αίσθησης διεθνούς ασφάλειας στα πρώτα βήματα στη μετα Μνημόνιο εποχή.

Ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε και για τη στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό να απαντά ότι «θα ήταν πολύ περισσότερο ασφαλές για την Ελλάδα αν υπήρχε σε κάποιο βαθμό όχι μια επιβράβευση αλλά συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντ' αυτού βλέπω μια απόλυτη άρνηση και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκρυπτογαφούμε τις συνιστώσες αυτή της άρνησης».


«Η αντιπολίτευση δεν θέλει να το κάνει και είναι δικαιωμά της αλλά εμείς πρέπει να βγάλουμε τη χώρα από το τούνελ. Καλώ τους πάντες σε αυτή την προσπάθεια γιατί αυτός είναι ο σημαντικός στόχος» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός για να καταλήξει όσον αφορά αυτό το θέμα: όπως στρώσεις, θα κοιμηθείς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ