2014-10-24 20:43:04
Φωτογραφία για Εικόνες καταστροφής από την νεροποντή στη Νίκαια - Δρόμοι ποτάμια και αυτοκίνητα βάρκες
Πολλά προβλήματα έφερε για άλλη μια φορά στην Αττική η βροχή. Στη Νίκαια, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ δεκάδες αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν.

Ανάλογες ζημιές υπήρξαν και στον Πειραιά, ενώ σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα και σε αρκετές περιοχές των δυτικών προαστίων όπως το Περιστέρι και το Ίλιον, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Ως το απόγευμα της Παρασκευής η Πυροσβεστική είχε δεχτεί περισσότερες από 500 κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Στη λεωφόρο Θηβών συσσωρεύτηκαν νερά με αποτέλεσμα οδηγοί να εγκλωβιστούν στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στους δρόμους του Λεκανοπεδίου από την κυκλοφοριακή συμφόρηση με τους οδηγούς να προσπαθούν επί ώρες να φτάσουν στους προορισμούς τους.

*φωτογραφίες από το ANT1.gr

Οι πολίτες ζητούν ευθύνες από τους δημάρχους

Με τους δημάρχους τα «έβαλαν» οι κάτοικοι των δήμων της Αττικής για τις καταστροφές που έφερε η νεροποντή
. Τα βουλωμένα φρεάτια προκάλεσαν εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Περιστέρι, Ίλιον, Νίκαια, Πειραιά, Κερατσίνι – Δραπετσώνα και σε πολλές άλλες περιοχές των δυτικής Αττικής. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για την κατάσταση και για την «συμπεριφορά» κάποιων δημάρχων ενώ, στην Παλαιά Κοκκινιά που βρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, δέχτηκε έντονες διαμαρτυρίες από πολίτες. Η κ. Δούρου είπε ότι «αυτή την ώρα περιττεύουν οι κριτικές… και πρέπει να δούμε το πρόβλημα κατάματα».

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 25-10-2014

Βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις βόρειες και ανατολικές περιοχές θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ. Άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

πηγή: aftodioikisi
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ