2014-10-25 08:57:37
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ... ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΜΠΕΡΓΚ
Να είναι στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Μάρκους Μπεργκ από τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο Σουηδός προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς.

Αντίστροφα μετράει ο Μάρκους Μπεργκ για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από δύο μήνες και το κάταγμα κλείδας που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά, χωρίς να αισθανθεί το παραμικρό πρόβλημα, και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του χθεσινού προγράμματος, ζητώντας από τον Έλληνα τεχνικό να είναι τουλάχιστον στην αποστολή του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπεργκ θέλει να είναι κοντά στους συμπαίκτες του, ακόμα και αν δεν καταφέρει να παίξει, και πλέον εκείνος που αποφασίζει είναι ο 42χρονος προπονητής. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή – απογευματινή (17:00) προπόνηση του «τριφυλλιού», όπου αναμένεται να δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος και αρκετοί οπαδοί της ομάδας.


Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου υπολογίζει τον Μέντες, ο οποίος και εκείνος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και σίγουρα θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να επιμείνει στο 4-3-2-1 που χρησιμοποίησε στην Ολλανδία και στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ