2014-10-25 18:11:11
Φωτογραφία για Σχολείο αποφοίτησε νωρίτερα για χάρη μαθήτριας που πεθαίνει...
Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα προς τιμή της μαθήτριας Lynzee Ford. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως της απομένουν 4 μήνες ζωής και επιθυμία της ίδιας ήταν να ζήσει την εμπειρία της αποφοίτησης.

Μια ξεχωριστή τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Λύκειο Kiglore του Τέξας. Η 17 χρονών Lynzee Ford η οποία φοιτά στο σχολείο, έναν χρόνο πριν διαγνώστηκε με λευχαιμία δίνοντας τη δική της σκληρή μάχη.

Αν και η μαθήτρια υποβλήθηκε σε έναν κύκλο θεραπειών, οι γιατροί λίγες βδομάδες πριν ανακοίνωσαν στη Lynzee και στην οικογένειά της, πως της απομένουν ακόμη τέσσερις μήνες ζωής.

H Lynzee, δεν ήθελε να χάσει την τελετή αποφοίτησης του σχολείου, καθώς ήταν το όνειρό της να ζήσει αυτή την εμπειρία.

Η μητέρα της Lynzee, οι συμμαθητές της και οι καθηγητές, οργάνωσαν την τελετή αποφοίτησης πραγματοποιώντας την επιθυμία της Lynzee και δίνοντας της τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία που λαχταρά.

«Η Lynzee είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και αυτή μας δίδαξε πολλά για την οικογένεια, και στο πώς είναι να μάχεται κανείς  χωρίς να τα παρατά», δήλωσε η καθηγήτρια του σχολείου Kathy Mehringer στο KLTV NEWS.

Τον περασμένο Μάιο, οι συμμαθητές της Lynzee ταξίδεψαν στο Ντάλας όπου νοσηλευόταν και έστησαν εκεί έναν σχολικό χορό. Με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να βοηθήσουν τη Lynzee να απολαύσει έναν μικρό αλλά σίγουρα σημαντικό χορό για εκείνη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ