2014-10-25 18:38:49
Φωτογραφία για Η Αudi ΣΤΗΝ F1 ΤΟ 2016!
Δημοσιεύματα από την Αγγλία που επικαλείται ως πηγές το "pamesports.gr", κάνουν λόγο για εμπλοκή της Audi στο χώρο της Formula 1 από το 2016, αφήνοντας παράλληλα τα πρωταθλήματα στα οποία τώρα συμμετέχει. Δηλαδή των πρωτάθλημα αντοχής και εκείνο του DTM. Άλλωστε εκεί υπάρχει και η άλλη εταιρία του ομίλου, η Porsche.

Η προπολεμική κυριαρχία του γερμανικού εργοστασίου στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορεί να αναγεννηθεί αν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα. Ιθύνοντες της Audi και του Volkwagen Group πάντως έχουν εκφραστεί και στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τη Φόρμουλα 1.

Μάλιστα προχωρουν και ακόμα παραπέρα καθώς θεωρούν ότι μια συνεργασία-χορηγία με τη Red Bull θα είναι το κατάλληλο πακέτο. Λέτε να εξάγοράσουν την αυστριακή ομάδα; Πάντως όπως βλέπουμε στο WRC οι δύο εταιρίες μια χαρά συνεργάζονται και έχουν σαρώσει τα πάντα.

Aπόπειρες υπήρξαν αρκετές για την επιστροφή της, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο τώρα και με τις νέες αλλαγές στους κινητήρες τα πράγματα δείχνουν πιο ώριμα για αυτή την είσοδο.

Όσον αφορά στο Νο1; Πολλά λέγονται για τον Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τη ΜcLaren Honda αφού θέλει μονοετές συμβόλαιο. Και όλα αυτά ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την ανάληψη καθηκόντων τεχνικού δ/ντή του Αντρέα Ντομενικάλι, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο των αυτοκινήτων αντοχής ή άλλων μορφών μηχανοκίνητου αθλητισμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ