2014-10-26 07:19:21
Φωτογραφία για Στην Τουρκία για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ο Προέδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας  του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) με το Ελεγκτικό Συνέδριο της Τουρκίας

Επίσκεψη στο Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης υπέγραψε  στην Αγκυρα την Πέμπτη μαζί με τον ομόλογό του Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Τουρκίας Assoc.Prof. Recai Akyel Μνημόνιο Συνεργασίας.

Η συνεργασία θα αφορά θέματα ελεγκτικού ενδιαφέροντος και ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας με στόχο την καλύτερη εκτέλεση του ελέγχου των δημοσίων οικονομικών. Το μνημόνιο θα καλύπτει ακόμα την ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων, τη συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων, συναντήσεων και συνεδρίων καθώς και θέματα εκπαίδευσης ελεγκτών.

Το Τουρκικό Ελεγκτικό Συνέδριο έχει ήδη διαθέσει στις Βρυξέλλες έναν ανώτερο ελεγκτή του για χρήση  από τον ΙΒΑΝ σε θέματα ελέγχου επιδόσεων του ΝΑΤΟ.

Η συμφωνία αυτή είναι η πρώτη που υπογράφεται μετά την προτροπή του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου για στενότερη συνεργασία του ΙΒΑΝ με τα Ελεγκτικά Ιδρύματα των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αγκυρα ο Πρόεδρος του ΙΒΑΝ συναντήθηκε με τον επικεφαλή Στρατηγό της Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας και συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας ΙΒΑΝ επί των οικονομικων ελέγχων των χρηματοδοτούμενων από το ΝΑΤΟ έργων (NSIP).
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ