2014-10-26 10:12:58
Φωτογραφία για GRAND ΠΡΙΧ KAI ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Ισπανός επιχειρηματίας έχει προτείνει στον Μπέρνι Έκλεστοουν τη διεξαγωγή ενός αγώνα Φόρμουλα 1 μπροστά από τα αξιοθέατα της Μαδρίτης (videos).

Η Μαδρίτη δεν κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η ιδέα της διεξαγωγής ενός Grand Prix στους δρόμους της πρωτεύουσας.Το ισπανικό Grand Prix φιλοξενείται ως γνωστόν στο Μοντμελό, τη Βαρκελώνη όπως έχει επικρατήσει, σε μια πίστα ιδιαίτερα αγαπητή σε ομάδες και οδηγούς που κάνουν δοκιμές το χειμώνα.

Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με τον Μπέρνι Έκλεστοουν ολοκληρώνεται το 2016 και δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, ο Ισπανός επιχειρηματίας Αντόνιο Μεσκίδα έχει προωθήσει την ιδέα του στον ισχυρό άνδρα του σπορ, πατώντας φυσικά στην αδυναμία του Βρετανού για χρήματα και κυρίως για πρωτοποριακές ιδέες.

Play Button

Μια βόλτα στη Μαδρίτη με το Gran Turismo


Ο Μεσκίδα σκοπεύει να παρουσιάσει το πλάνο στη Δήμαρχο Άνα Μποτέγια, πλασάροντας την ιδέα να περάσουν τα μονοθέσια μπροστά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της ισπανικής πρωτεύουσας: Από την πύλη Αλκαλά, στην πλατεία Σιμπέλες, στο μουσείο Πράδο, στην πλατεία Νεπτούνο (Ποσειδώνας) και θα τελειώνει στη λεωφόρο Καστεγιάνα στο ύψος του  γηπέδου "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Πριν από έντεκα χρόνια ο Φερνάντο Αλόνσο είχε κάνει με τη Renault επίδειξη στη λεωφόρο Καστεγιάνα. Ο Έκλεστοουν είχε κάνει το ταξίδι στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τον Μεσκίδα ο Έκλεστοουν ενθουσιάστηκε με την ιδέα.
kartgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ