2014-10-26 13:10:50
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΤΣΟΡΙ!
Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε ο Τσόρι, ο οποίος έδωσε και το σύνθημα για το τι θα συναντήσει απόψε το απόγευμα στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός.

Είπε πως η ομάδα στηρίζεται στον κόσμο της, ενώ συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα... μαχητών, που παλεύει συνεχώς για το καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η σημερινή αναμέτρηση και υπόσχεται πως όλη αυτή η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα, θα τη δει όλος ο κόσμος στο "Ναό".

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη NOVA

-Πόσο σημαντικές είναι για σένα σε προσωπικό επίπεδο οι μέρες που περνάς στον Ολυμπιακό, υπό την έννοια πως εδώ και μήνες γράφει τις πιο σημαντικές σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του;

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, περνάω μία πάρα πολύ καλή περίοδο, νιώθω έντονη την αγάπη του κόσμου και του συλλόγου. Πάντα είναι πολύ όμορφο να γράφεις ιστορία με έναν σύλλογο που σου φέρεται τόσο καλά που νιώθεις σαν την οικογένειά σου».


-Η περίοδος που βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας σου;

«Δεν ξέρω αν είναι οι πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου, γιατί έχω περάσει και με την Ρούμπιν Καζάν και με την Ζενίτ πολύ ωραίες στιγμές, όμως το γεγονός ότι έχω αντιμετωπίσει και έχω κερδίσει πολύ μεγάλους αντιπάλους, το παρόν είναι πάρα πολύ όμορφο».

-Τι σημαίνει για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη οι νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της πρωταθλήτριας Ιταλίας;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλο τον σύλλογο και για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή και γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα μπροστά, ανεβαίνει κάποια σκαλοπάτια, γίνεται λίγο πιο γνωστός απ’ όσο ήταν και μέρα με τη μέρα με πολλή δουλειά κερδίζει λίγο περισσότερο σεβασμό».

-Πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία μετά από τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία να γεμίσουν και πάλι δυνάμεις, να συγκεντρωθούν, να καθαρίσουν το μυαλό και να συγκεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής;

«Χρειαζόμαστε λίγες ημέρες να επανέλθουμε, αλλά το περσινό πάθημα, μας έχει διδάξει ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι έχουμε ένα παιχνίδι ίσης ή και περισσότερης σημασίας από αυτή με τη Γιουβέντους και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Επειδή γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τόσο οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όλοι μας, πόση σημασία έχει αυτό το παιχνίδι για τον σύλλογο, θα προετοιμαστούμε αρκετά καλά».

-Για τον Παναθηναϊκό τι εικόνα έχεις; Μπορείς να περιγράψεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του;

«Δεν νομίζω πως έχει νόημα να μιλάμε για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτή τη στιγμή, σημασία έχει πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Είναι παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη με τη Γιουβέντους, να ξεχάσουμε την κούραση και την χαρά και να πάμε σε αυτό το παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

-Ποια στοιχεία χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη;

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να είμαστε πιο επιτυχημένοι στα τελειώματα των φάσεων σε απ’ ότι είμαστε τελευταία, αυτό είναι αυτό μας λείπει περισσότερο. Όμως πρέπει, κυρίως, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την καλή ποιότητα που μπορούμε και έχουμε. Εκτός από το ότι είμαστε μαχητές και το ότι είμαστε μία ομάδα που παλεύουμε, πρέπει πάντα να βελτιώνουμε κάποια πράγματα, πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιωθούν. Αυτό θα μπορούσε να είναι το ένα που είπαμε, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

-Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο, που αναμένεται να γεμίσει στο «Καραϊσκάκη» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι «Αυτή τη φορά αντί να μιλήσω, να δείξουμε στο γήπεδο την φιλοδοξία και τη θέληση που έχει η ομάδα να κερδίσει. Ξέρω την σημασία που έχει το παιχνίδι για μας και θα ήθελα να τους δώσουμε μία νίκη σαν δώρο».

-Ξέρει και ο ίδιος πόσο ιδιαίτερος και αγαπητός ποδοσφαιριστής είναι για τον κόσμο του Ολυμπιακού; Το εισπράττει;

«Είναι αλήθεια πως το νιώθω καθημερινά, το εισπράττω από τον κόσμο. Είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο για να συνεχίζω να δουλεύω, γιατί θέλω συνεχώς να γίνομαι καλύτερος για να ανταποδώσω αυτή την αγάπη και αυτή τη χαρά στον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ