2014-10-26 20:05:08
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. *VIDEO HIGHLIGHTS*
Ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε γρήγορα την βαριά ήττα από την Τότεναμ και επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας 2-3 του ΟΦΗ στην Κρήτη, πραγματοποιώντας... γεμάτη εμφάνιση.

Οι Αρκάδες μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και με μεγάλη δίψα για να φέρουν ξανά θετικό αποτέλεσμα μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ημερών και προηγήθηκαν μόλις στο 10’, καθώς ο Ουσέρο έκανε γκολ το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γιαννιώτας από τον Μιλιάζες. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 53’ με τον… μοιραίο, Πορτογάλο να γίνεται …ωραίος, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν λιγότερο από δέκα λεπτά, όχι απλά για να πάρουν ξανά προβάδισμα, αλλά για να βρεθούν με δύο τέρματα μπροστά.

Ο Ρόλε είπε… «ευχαριστώ» στο Αντελέγε για το «πούλημα» της μπάλας και μοίρασε στον Μάσα που τελείωσε (58’) πετυχημένα την φάση, ενώ στο 62’ ο Τσοκάνης εκμεταλλεύτηκε το γέμισμα του Μουνάφο, λόγω και της κάκιστης αντίδρασης της άμυνας του ΟΦΗ και έκανε το 1-3. Μείωσε σε 2-3 η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο στο 88’ με τον Μερεμπασβίλι που είχε ανοίξει το σκορ στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά, όμως ο Αστέρας δεν κινδύνεψε για ισοφάριση μέχρι το τέλος και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης από την κάμερα της Νova, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ