2014-10-26 23:46:15
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ KAI... XIOYΜΟΡ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Μίτσελ δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι ήταν λάθος η απόφαση του Μήτρογλου να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι ενώ δεν είχε σχετική εντολή, αλλά το... συνέχισε με χιούμορ για την «τιμωρία» του παίκτη!

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη και τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός, ενώ είπε ότι εάν έμπανε το πέναλτι το σκορ μπορεί να έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε:

Για τη νίκη και τον Αυλωνίτη: «Την Τετάρτη ήταν ήρωας ο Ρομπέρτο, σήμερα ο Αυλωνίτης . Έτσι γίνεται. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο από το 1-0, το σκορ δεν δείχνει την εικόνα. Πιστεύω ότι ήταν μικρό το σκορ γιατί είχαμε ευκαιρίες χωρίς να δεχτούμε. Σήμερα ανακαλύψαμε ότι έχουμε ακόμη έναν ήρωα στην ομάδα μας και ότι η ομάδα μας γνωρίζει να αντέχει. Είχαμε τον έλεγχο στο ματς, μείναμε ψύχραιμοι όσο έμενε το 0-0, αλλά και ελέγχαμε τις άσχημες στιγμές όπως έγινε με το χαμένο πέναλτι του Κώστα».


Για τη σημασία της νίκης: «Σήμερα κερδίσαμε με ωραίο τρόπο και σε αυτό στεκόμαστε. Ο κόσμος μπορεί να θέλει εκδίκηση, ρεβάνς, πολλά γκολ, όμως εμείς διαχειριστήκαμε καλά το ματς, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Αν κάναμε το 2-0 με το πέναλτι δεν ξέρουμε πού θα έφτανε το σκορ. Οι τρεις βαθμοί έχουν την ίδια πολύ ωραία γεύση. Όπως με την Γιουβέντους, έτσι και σήμερα. Σήμερα κερδίσαμε 1-0 με τον Ρομπέρτο θεατή, όπως και τον προπονητή».

Αν ζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του μετά τις νίκες με Ατλέτικο, Γιουβέντους και ΠΑΟ, ρώτησε Ισπανός δημοσιογράφος.

«Έχω ζήσει περισσότερες καλές στιγμές απ' ότι άσχημες γιατί υπάρχει πρόοδος, είμαι σε μια ομάδα πρωταθλήτρια που διαρκώς βελτιώνεται. Εμείς κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Φέτος νικήσαμε Ατλέτικο και Γιουβέντους, του χρόνου θα κοιτάξουμε να πάμε καλύτερα».

Για το πέναλτι και την εκτέλεση του Μήτρογλου:

«Σήμερα είχε να κάνει με μια κακή δική του απόφαση, για δεύτερη φορά. Λανθασμένη απόφαση, παρότι καταλαβαίνουμε ότι το κάνει με καλή πρόθεση. Έκανε λάθος. Είναι καθορισμένο ποιός θα εκτελεί το πέναλτι. Και σήμερα την εντολή την είχε ο Τσόρι. Δεν είναι παιχνίδι-γιορτή, είναι επαγγελματικό παιχνίδι. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Μήτρογλου γι΄αυτό το λόγο δεν θα του δώσουμε σήμερα... επιδόρπιο»!

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός:

«Ο ΠΑΟ έστησε το ματς ακριβώς όπως και πέρσι. Εμείς μάθαμε από εκείνο το ματς και παίξαμε λιγότερο στο κέντρο. Δεν δεχτήκαμε καμία αντεπίθεση από αυτές που πέρυσι μας έκαναν κακό. Είχαμε την κατοχή, κυριαρχήσαμε, ψάξαμε το δεύτερο γκολ έστω κι αν δεν ήρθε. Σήμερα βάλαμε αλλαγή τον Εντινγκά που είναι ο καλύτερος στο να κλέβει την μπάλα. Ήταν ο δημιουργός της φάσης του γκολ και της φάσης του πέναλτι. Ήταν απόφασή μου να παίξουμε έτσι για να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις. Θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά εμεις είχαμε το πλεονέκτημα κι εκείνοι έπρεπε να ρισκάρουν. Επιμένω πως ήταν καλό παιχνίδ, καλό αποτέλεσμα και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθιμούς στο τέλος μιας πολύ απαιτητικής εβδομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ