2014-10-27 09:34:57
Φωτογραφία για Νεκρός 33χρονος στην περιοχή Ξενία του Πανεπιστήμιου Αιγαίου
Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο λόφο του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στην περιοχή Ξενία Μυτιλήνης  ο 33χρονος Χ.Λ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» ο33χρονος ήταν γνώριμο πρόσωπο στις υπηρεσίες Ασφαλείας της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου από την ανάμειξή του με τα ναρκωτικά.

Το 33χρονο παρέλαβε από το χώρο του Πανεπιστήμιου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν όμως αργά Ο Χ.Λ. ήταν γόνος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών της Μυτιλήνης και είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία.

Ως προς τα ακριβή αίτια του θανάτου φως αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή Μυτιλήνης μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», στο σημείο που βρέθηκε πεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής, η Αστυνομία δεν βρήκε σε κοντινή απόσταση κάποια από τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.


Ενδεχομένως κάποιο άτομο που ήταν μαζί του, φρόντισε την ύστατη στιγμή να εξαφανίσει τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση θανάτου από παθολογικά αίτια λόγω της επιβάρυνσης του οργανισμού από τη μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών.

Ο 33χρονος δεν είχε σταθερή απασχόληση και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εργαστεί το καλοκαίρι δύο μήνες ως οδηγός.

Τραγικές φιγούρες εκτός από τους γονείς του και τα αδέλφια του, η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά του...

Για άλλη μια φορά μπαίνει με το πιο δραματικό τρόπο η ανάγκη ίδρυσης κέντρου του ΟΚΑΝΑ στη Λέσβο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ