2014-10-27 11:00:13
Φωτογραφία για Τρίπολη: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε δολοφονημένος
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τρίπολης, στο άκουσμα ότι βρέθηκε νεκρός ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας, με χτυπήματα στο κεφάλι, το απόγευμα της Κυριακής, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνά της και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να πέσει άπλετο φως σε αυτό το συμβάν.

Πολλές πληροφορίες φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία όμως σε κάθε περίπτωση η αστυνομία είναι εκείνη που πρέπει να δώσει απαντήσεις, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται.

Πως βρέθηκε στο γραφείο του ο επιχειρηματίας την Κυριακή;

Ισχύει ή όχι ότι είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο το οποίο με πρόσχημα ότι θέλει να νοικιάσει ένα χώρο στο κτίριο, τον οδήγησε εκεί; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αυτό το τηλεφώνημα ίσως βοηθήσει ουσιαστικά την έρευνα της αστυνομίας.

Ισχύει ή όχι ότι τα χτυπήματα τα δέχθηκε ο επιχειρηματίας μέσα στο γραφείο του και αν ισχύει αυτό, τότε πως βρέθηκε νεκρός έξω στο δρόμο;


Είναι μερικά από τα ερωτηματικά τα οποία ζητούν απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη και η μόνη που μπορεί να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει είναι η αστυνομία.

Μαρτυρία: «Το πρόσωπο του νεκρού επιχειρηματία ήταν αγνώριστα από τα πολλά χτυπήματα»

Ο Βασίλης Σιακωτός (ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην πλατεία Βαλτετσίου) ήταν ο άνθρωπος ο οποίος περίπου στις 5.20 το απόγευμα της Κυριακής ειδοποίησε την αστυνομία, βλέποντας το νεκρό επιχειρηματία στην οδό Ουάσινγκτον.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο ο οποίος έχει λιποθυμήσει στο δρόμο.

Το πτώμα το προσέγγισε και διαπίστωσε ότι ήταν ήδη νεκρός. Όπως εξηγεί, «το πτώμα ήταν μπρούμυτα, όταν το σηκώσαμε ήταν αγνώριστος, το πρόσωπο του ήταν μαυρισμένο με πολλά χτυπήματα και ένα αιμάτωμα. Δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσεις το πρόσωπο του. Υπήρχε ίχνος αίματος από το σημείο που ακουμπούσε το πρόσωπο του στο δρόμο, ενώ αίματα υπήρχαν στο διάδρομο και στον τοίχο ακριβώς λίγο πριν πιάσει την πόρτα».

Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο προκύπτει από τη συνέντευξη αυτή στο «Καλημέρα Αρκαδία» είναι ότι ο Β. Σιακωτός τονίζει ότι υπήρχαν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι πιθανόν να είδαν το πτώμα πριν από τις 5.20, νωρίτερα, διότι όταν ρώτησε ο ίδιος τι συνέβη του απάντησαν ότι «από δίπλα τον χτύπησαν».

Ήδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο facebook, έχουν αρχίσει τα πρώτα συγκινητικά μηνύματα για τον 42χρονο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ που βρέθηκε νεκρός, το απόγευμα της Κυριακής, στην Τρίπολη.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κομπανί και η Κύπρος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κομπανί και η Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ