2014-10-27 13:49:20
Φωτογραφία για Σήμερα δικάζεται ο 32χρονος με τις αρρωστημένες ορέξεις που επιτέθηκε σε γυναίκες στο Μασταμπά
Οι καταγγελίες έξι γυναικών "καίνε" τον νεαρό άνδρα που συνελήφθη για τις επιθέσεις σε βάρος τους, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, με τον ίδιο να οδηγείται σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου

Ο 32χρονος με εντολή Εισαγγελέα, μετα την απολογία του το Σάββατο κρατείται μεχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Ο κατηγορουμενος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελίες έξι ημεδαπών γυναικών ηλικίας 51, 24, 23, 30, 28 και 30 ετών. Αμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και οδηγηθηκε σιδηροδέσμιος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου στην Εισαγγελία.

Από το Αρκαλοχώρι  η καταγωγή...

Οι αστυνομικοί υπενθυμίζεται ότι συνέλαβαν χθες το συγκεκριμενο άνδρα, ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Αρκαλοχώρι και τον Αχεντριά, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του (Διαβάστε ΕΔΩ), για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός, που έμενε στο Μασταμπά, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι με  βαση τις καταγγελίες που ειχαν γίνει ο συγκεκριμένς άνδρας, αφού εντοπιζε το στόχο του, αρχίζε να πλησιάζει την πεζή γυναίκα που ειχε "βάλει στο μάτι" και μόλις την εφτανε, την εβριζε και να την προσφωνουσε με τρόπο χυδαίο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ