2014-10-27 15:26:48
Φωτογραφία για Έπαθα κατάθλιψη όταν με έδιωξαν από σειρά του Mega
Γνωστός ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αμερική.

Πως του φάνηκε το ξεκίνημά του στην Αμερική;

«Οι Αμερικάνοι έχουν πολύ ευγενική κουλτούρα, μπορεί ίσως πλαστική κάποιες φορές, αλλά όμορφη. Εγώ ως χαρακτήρας είμαι πολύ ενθουσιώδης και δεν μου είναι δύσκολο να κάνω φίλους. Από την άλλη, ήταν δική μου επιλογή το να φύγω. Δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ μετά», παραδέχτηκε και εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν φόβο ότι δεν θα τα καταφέρει: «Γενικότερα, στην αρχή μιας καριέρας ακούς πολλά «όχι». Αλλά και στην Ελλάδα άκουσα πολλά «όχι». Δεν είναι ότι ξεκίνησα εδώ και είπαν «ήρθε ο κύριος Ανανιάδης, ας περάσει». Υπήρξε ένας αγώνας. Με έδιωξαν από ένα σίριαλ, την Απόσταση αναπνοής στο Mega με τη Μαρία Σολωμού και τον Κώστα Σόμμερ, το οποίο κανείς δεν αναφέρει. Με αποκόψανε σε μια μέρα
. Ήμουν πρωταγωνιστής, εμφανίστηκα για πέντε επεισόδια και μετά ο χαρακτήρας μου κόπηκε χωρίς να υπάρχει λόγος. Τότε, στα 18 που μου συνέβη αυτό, μου είχε φανεί τεράστιο. Είχα πάθει κατάθλιψη. Είχα πει ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω. Αλλά η απόρριψη είναι πολύ μεγάλο στοιχείο για να πετύχεις. Η αποτυχία σε ψήνει. Η επιτυχία σε πετάει και λίγο έξω. Η αποτυχία μπορεί να σε διαλύσει ή και να σε κάνει καλύτερο. Το θέμα είναι πώς θα δεις αυτό το γεγονός που θα σου συμβεί» δήλωσε ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ζορίστηκε οικονομικά; «Σίγουρα έχω ζοριστεί, αλλά δεν μου έκατσε ποτέ η φάση να δουλέψω σερβιτόρος και δεν το κακοχαρακτηρίζω. Αλλά και με ένα δολάριο να ήμουν έλεγα «πάμε, θα προχωρήσω». Έχω ξεμείνει από λεφτά αλλά πάντα επιβίωνα», κατέληξε ο Άνθιμος Ανανιάδης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ