2014-10-27 21:07:33
Φωτογραφία για «ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΡΙ»
Επέπληξε τον Κώστα Μήτρογλου για την απόφαση του να εκτελέσει το πέναλτι παρά τη μεταμέλεια που έδειξε ο διεθνής επιθετικός, ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Μίτσελ ζήτησε εξηγήσεις από τον Μήτρογλου για την πρωτοβουλία του να εκτελέσει το πέναλτι παρόλο που έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες. Ο διεθνής φορ ζήτησε συγνώμη, ωστόσο ο Μίτσελ με εμφατικό τρόπο του διευκρίνησε πως τις αποφάσεις τις παίρνει ο ίδιος.

«Κόουτς ήταν λάθος μου η κίνηση με το πέναλτι, όμως είχα συννενοηθεί με τον Τσόρι για να το χτυπήσω εγώ», είπε στον Μίτσελ ο "πιστολέρο" ζητώντας συγγνώμη. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, δεν έμεινε σ' αυτή.

Παρότι o Μίτσελ αναγνώρισε την μεταμέλειά του παίκτη, του διευκρίνισε με εμφατικό και αυστηρό τρόπο ότι... «εγώ παίρνω τις αποφάσεις στην ομάδα! Δεν σημαίνει κάτι εάν μίλησες με τον Τσόρι, διότι δεν μίλησες σε εμένα. Εγώ αποφασίζω και όχι εσείς. Εγώ είμαι ο προπονητής και οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους. Θα πρέπει να το καταλάβεις καλά αυτό. Εγώ κρίνω το τι πρέπει να γίνει και το πως».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ