2014-10-28 03:35:07
Φωτογραφία για H Eύη Αδάμ μιλάει για το διαζύγιο της με τον Λιβιεράτο
Η Εύη Αδάμ μίλησε στο Join Us για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το διαζύγιο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και για τις αντιδράσεις των παιδιών της.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μεγαλώσεις παιδιά και αυτός είναι ο αυστηρός. Τηρούμε πρόγραμμα σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου δεν εισπράττουν αυτό το bitch που βλέπουν οι άλλοι.Οι άνθρωποι αναπαράγουμε το μοντέλο που έχουμε ζήσει κι εγώ μεγάλωσε σε μια πιο αυστηρή οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου τέλεια» δήλωσε η Αδάμ και συνέχισε: «Τα παιδιά βλέπουν ότι κάτι γίνεται και ξαφνικά βρίσκουμε μια λύση. Τους είπαμε ότι τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά εσείς δεν κινδυνεύεται από αυτό. Οταν οι άνθρωποι παίρνουν διαφορετικούς δρόμους δεν... ανοίγει μύτη. Στο τέλος όλοι παραδέχονται ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη. Προσπάθησα να διορθώσω την κατάσταση, οπότε κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια».

Και συνέχισε: «Αυτό που με φρίκαρε δεν ήταν το συναισθηματικό, αλλά το πρακτικό κομμάτι της ιστορίας.Η αγάπη των παιδιών μου είναι η μόνη αγάπη που μπορεί να φτάσει στα ουράνια και μόνο αυτή λαμβάνω στα υπόψιν μου
. Είναι ωραίο να υπάρχει ημερομηνία λήξης αρκεί να το καταλαβαίνεις εγκαίρως. Από αυτά που βλέπω γύρω μου, αυτοί που την έχουν πατήσει είναι όσοι κρύβονται πίσω από το μικρό τους δακτυλάκι και λένε ότι μένουν μαζί για τα παιδιά».

Όσο για την προσωπική της ζωή σήμερα, δήλωσε: «Φυσικά και έχω προχωρήσει και είμαι happy. Πάντα θα προχωράω. Είναι εύκολο να φέρεις κάποιον άλλον στο σπίτι γιατί θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε για τον εκάστοτε σύντροφό μας. Προσπαθώ να απενοχοποιώ τις καταστάσεις που είναι ενοχοποιημένες κυρίως για τα κορίτσια».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ