2014-10-28 08:00:29
Φωτογραφία για Γεωργούλης: Το σίριαλ με την Σωτηροπούλου με ενόχλησε πολύ
Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV Έθνος», δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με κάποια έντυπα που αναφέρονται στη προσωπική του ζωή. Μάλιστα, κάποια από αυτά παρουσίασαν την αδερφή του ως νέα του κοπέλα και όπως ο ίδιος τόνισε τον ενόχλησε πολύ σε προσωπικό επίπεδο το σίριαλ, όπως το χαρακτήρισε, με τη Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δεν μου αρέσει καθόλου που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποια έντυπα. Το θεωρώ εισβολή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φανταστείτε ότι την αδελφή μου κάποια έντυπα την παρουσίασαν ως τη “νέα μου κοπέλα”! Όσο για το σίριαλ με την Τόνια Σωτηροπούλου με ενόχλησε πολύ και σε προσωπικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, μίλησε και για την απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα και όπως εξηγεί ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα.

«Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να κάνω ένα διάλειμμα. Με το που βγήκα ως ηθοποιός έγινα αμέσως γνωστός, αναγνωρίσιμος και ήταν σαν να μην έχω γνωρίσει άλλο κόσμο. Ήθελα να δω τι γίνεται πέρα από την πρώτη γραμμή».

Τέλος, εντύπωση προκαλεί η δήλωση του πως δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του.

«Δεν έχω στο σπίτι τηλεόραση από το 1995, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός. Ο λόγος; Με αποχαυνώνει. Όταν κάθομαι μπροστά στην κινούμενη εικόνα μαγεύομαι και ξεχνιέμαι για ώρες», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ